Africa. Cu ”A”, de la Adventure! Oct 2017

Africa. Cu ”A”, de la Adventure! Oct 2017

78   0   2   0   0   0
Kommentare (0)
Veranstalter bewerten
Kalender
Africa. Cu ”A”, de la Adventure! Oct 2017

Unterkategorie - Rund um Sport

Details

Adresse
Victoria Falls

Datum

Datum
04 Oktober, 2017
Start
15.00
Ende
18.00

Africa. Cu ”A”, de la Adventure! Oct 2017

Link cu poze din 2016: http://www.outdoor-events.ro/ro/oferte-speciale/zambezi2017.html

AFRICA. Cu ”A” de la Adventure.

Pentru că este cea mai intensă vacanță pe care ți-am propus-o vreodată!

DE CE SĂ VII?

SAFARI! Altceva decât știi! 2 parcuri naționale, în Botswana și Zambia:

- Chobe (http://www.chobenationalpark.com/), ”The Land of the Giants”. Cea mai mare concentrație de vietăți sălbatice din această parte a Africii

- Mosi o Tunya. Un walking safari de o jumătate de zi dar MEGA intens: da, mergem pe jos să vedem o familie de rinoceri albi! Ne vom apropia de cuirasatele preistorice până la 20 de metri, ”if today they are in good mood”! Fără mașini și senzația de siguranță pe care o dau acestea, Africa sălbatică e dintr-o dată mult mai intensă!

- Timp suficient ca să guști, miroși, înduri și începi să iubești Africa

CASCADA VICTORIA (VICTORIA FALLS): UNA DINTRE CELE ȘAPTE MINUNI ALE LUMII!

- Cea mai mare cascadă din lume. Apa cade de la 108 m înălțime într-un canion îngust de bazalt, singurul loc din lume în care... putem admira curcubeul de lună!

zambezi, outdoor-events.ro

- Pentru că suntem rafteri, vă vom asigura un tratament special: vom admira cascada și din unghiul fotografiei de mai sus, adică veți explora la pas canionul superior. Vom înota în bazinele de la baza cascadei Victoria!

RAFTING PE ZAMBEZI

- E dincolo de orice îți poți închipui!!!

- Munți de apă! Cascade și repezișuri ce ating dificultatea maxim permisă pentru raftingul comercial. Asta înseamnă hard job pentru ghizi, pentru voi înseamnă doar... cea mai intensă porție de adrenalină primită vreodată.

- Dacă nu ne cunoști deja să știi că noi, ghizii Outdoor-Events.ro suntem cei ce conduc bărcile pe râuri. Uneori împreună cu ghizi locali, prieteni cu noi și profesioniști ai locurilor, alteori singuri. Zambezi, deși e Everestul râurilor lumii nu face excepție!

- Ghizii noștri au petrecut 12 zile pe Zambezi în 2016 ghidând ture după ture pe toate cele 25 de repezișuri ale lui The Big One, obținând calificarea de IRF Raft Guide Class IV obligatorie pe râuri de dificultatea lui Zambezi. Sunteți pe mâini bune!

- Vom avea pe apă caiaciști ce filmează fiecare repeziș. Seara ți se va părea incredibil că ai fost acolo :)

DAR NU VORBIM DESPRE O SIMPLĂ TURĂ DE RAFTING AICI.

MULTI DAY RAFTING EXPEDITION ON THE BEST RIVER IN THE WORLD!

38 de km de rafting, în trei zile: - campare pe malul apei, pe plaje nisipoase, cu cină gătită la foc deschis - cazare în corturi (nu uitați, sunt 30-38 de grade ziua, răcoarea nopții e binevenită!) - ritmul e unul relaxat, avem timp să explorăm fiecare MEGA repeziș al râului, să îl parcurgem pe liniile cele mai spectaculoase, să filmăm și fotografiem!

rafting zambezi, outdoor events mares outdoor events

- Serile din afara expediției de rafting MULTIDAY le petrecem pe terasă, la malul lui Zambezi, privind elefanții și hipopotamii ori pândind un crocodil ce uneori își face rondul... chiar prin safari village.

SUNSET CRUISE

- O dupămasă ne îmbarcăm în ”the Buzz Cruise” sau oficial, Sunset Cruise: două ore de navigație pe Zambezi în direcția soarelui ce apune, cu barbecue și băuturi gratuite. Navigăm cu un vaporaș cu toate facilitățile, într-un grup vesel, cu muzică și distracție incluse. Retur la căderea nopții.

LOGISTICĂ

CAZARE

Nopțile din MULTIDAY RAFTING TRIP le vom petrece în corturi de dimensiuni mici, portabile, restul nopților le dormim în corturi fixe, cu paturi, așternuturi și curent electric.

În safari, timp de o noapte vom avea corturi demontabile, de dimensiuni 3x3 m, cu paturi pliante și saci de dormit.

Patru nopți vom petrece în corturi fixe, amplasate într-un safari village pe malul lui Zambezi (paturi cu saltele, curent electric, piscina, terasă, restaurant). Suntem la 10 minute distanță de orașul Livingstone și 10 minute de cascada Victoria (distanțe auto). De pe terasă apusul e magnific, iar râul e punctat cu elefanți, hipopotami și crocodili.

Locația de cazare e THE WATERFRONT ADVENTURE VILLAGE. Sunt disponibile opțiuni de upgrade.

MESE

În safari și în MULTYIDAY ne vom găti singuri, la foc deschis (mașinile/bărcile vor fi utilate cu tot ce avem nevoie). Zilele petrecute în Livingstone au mese în regim de restaurant.

MAȘINI

Ne vom deplasa cu mașini de teren pregătite și utilate special pentru safari - pe lângă echipamentul specific de campare, mașinile au dotări speciale pentru condusul pe teren accidentat. Mașinile au fiecare loc pentru 4 persoane cu tot cu șofer și sunt de tip Toyota (Landcruiser, Hilux Surf, etc).

RAFTING

Operăm expediția MULTIDAY împreună cu cel mai solid partener local cu putință - Safpar. Echipamentul are calitate bună, ghizii sunt licențiați internațional și îi cunoaștem personal.

COSTURI

Serviciile la sol costă 2200 euro și includ:

- 7 nopți de cazare în corturi fixe și/sau mobile

- 4 zile de rafting trip, cu toate mesele incluse

- 2 zile de safari

- Sunset Cruise

- toate transferurile locale necesare

- toate taxele de acces in parcurile naturale Chobe si Mosi o Tunya

Serviciile noastre NU includ:

- bilete de avion

- alte mese decât cele din rafting trip

- suveniruri

- alte activități opționale din oferta locală (helitrips, Devil`s Pool, bungee, etc)

Biletul de avion pe ruta Otopeni-Livingstone variaza intre 750 si 1200 euro.

Plecăm cu minim șase înscriși.

Pentru 1-5 înscriși expediția se derulează fără ghid din România.

Înscrieri și informații la maresevents@gmail.com.


Karte

Start/Ziel tauschen


Benutzer-Kommentare

Es gibt noch keine Benutzer-Kommentare.
Bitte registrieren Sie sich oder Sie sich ein, um einen Kommentar abzugeben.