Avspenning med gong / lydhealing - Oslo Sentrum

Avspenning med gong / lydhealing - Oslo Sentrum

67   0   2   0   0   0
Kommentare (0)
Veranstalter bewerten
Kalender
Avspenning med gong / lydhealing - Oslo Sentrum

Unterkategorie - Rund um Sport

Details

Adresse
Medisinsk Yoga og Mindfulness Oslo, Dronningensgate 23, 0154, Oslo, Norway

Datum

Datum
18 November, 2017
Start
14.00
Ende
16.00

Avspenning med gong / lydhealing - Oslo Sentrum

Ønsker du å lande i øyeblikket og komme enda nærmere til degselv? Myke bevegelser som vil får deg til å kjenne deg "hjemme" i din kropp, magiske lyder fra gong kan hjelpe deg både gi slipp i unødvendige spenninger og finne til dyp indre ro. Du får også mulighet til å sette inn intensjon for den lydhealing time.

Først gjør vi noen myke øvelser, pusteteknikker for å roe ned kropp og sinne, mens det spilles myk gong. Deretter guider jeg deg i en kroppskanning / avspenning, så kan du ligge (kan sitte, eller bevege deg også) på et myk underlag og ta imot helende lyd vibrasjoner. Mellom gong innslagene vil du også oppleve fascinerende toner fra 4 forskjellige syngeboller, transparente vibrasjoner fra sansula, "oppløftende" klang fra koshiklokker, beroligende lyder fra oceantromme og magiske lyder fra andre akustiske instrumenter.

GONG er en av de eldste instrumenter, og blir ofte brukt sammen med yoga, men gongvibrasjoner er nok i seg selv for å føre deg i dypere avspenning. Vibrasjonene treger dypt inn i deg og de fleste kan oppleve å komme i en meditativ tilstand. I den tilstanden - mellom søvn og ikke søvn - vekkes selvhelbredende prosess. Du kan kanskje vil føle at du befinner deg et plas uten tid og rom, hvor du kan føle deg som en del av Universet og samtidig komme dypere inn i deg selv.

Det trengs ingen forkunnskaper og vi har alt nødvendig utstyr i lokalene (ullmatter, pledd, puter etc.) - velkommen som du er og opplev!

PRIS 300 kr.

Begrenset antall - maks 12 stk.

Du blir ledet gjennom kvelden av: MARIA ANDERSEN, gongspiller, gongterapeut og gongyogalærer. Maria utdannet av Mehtab Benton - en av de eldste og mest erfarne gongspillere. Maria er også MediYoga og YinYoga lærer, ved siden har hun praksis som massasje- og bindevevsterapeut, akupressør, anitstressterapeut go veileder.

SPØRSMÅL: Har du aldri vært med på avspenning med gong og har spørsmål - ta gjerne kontakt på mediyoga.oslo@gmail.com

Påmelding er bindende. Du sikrer deg plass ved å kjøpe billett. Medisinsk yoga og mindfulnes Oslo forbeholder seg retten til å avlyse kurs ved for få deltakere. Du får i så fall beskjed om kansellert event minimum 24 timer før eventet. Innbetalt beløp (utenom service gebyr) vil bli refundert. Ved avmelding billett refunderes ikke, men kan overføres til en annen person. I spesielle tilfeller kan billett overføres til neste liknende event (forbeholdt om leidg plass), hver tilfelle vurderes separat.


Karte

Start/Ziel tauschen


Benutzer-Kommentare

Es gibt noch keine Benutzer-Kommentare.
Bitte registrieren Sie sich oder Sie sich ein, um einen Kommentar abzugeben.