Barn Hunt intro kurs i Stavanger

Barn Hunt intro kurs i Stavanger

93   0   2   0   0   0
Kommentare (0)
Veranstalter bewerten
Kalender
Barn Hunt intro kurs i Stavanger

Unterkategorie - Rund um Dein Tier

Tierart

Details

Adresse
Forus og Lutsi

Datum

Datum
29 September, 2017
Start
17.00
Ende
16.00
Datum
01 Oktober, 2017
Start
17.00
Ende
16.00

Barn Hunt intro kurs i Stavanger

Leter du etter nye muligheter for å ha det morsomt sammen med hunden din?

Da burde du definitivt prøve Barn Hunt! Barn Hunt er en kombinasjon av agility og nosework, og er en helt ny spennende sport som du og din hund kommer til å elske! Vær et team, finn alle de skjulte stedene i ”låven”, les din hunds signaler når den finner de skjulte skattene, og fortell dommeren at dere fant rotten!

I et inngjerdet område full av høyballer skal din hund søke, sniffe og markere de gjemte rottene (ikke levende) i tillegg til å prøve ut sine agility kunnskaper.

Rottene er gjemt i spesial lagde tuber med mange små hull, slik at lukten av den når din hunds snute. I løpet av en gitt kort tid må din hund lokalisere rottene, klatre på høyballer og gå gjennom tunneler. Din jobb som handler er å observere din hund og fortelle dommeren når din hund har funnet rotten/rottene. Vær forsiktig og observer godt, vi har også gjemt tomme tuber, og tuber med redemateriale fra rotter i ringen :)

Den Norske versjonen av Barn Hunt inkluderer ikke levende rotter.

Barn Hunt er en privat registrert hundesport, oppfunnet i USA for et par år siden og vokser i popularitet over hele verden, mens du leser dette.

Barn Hunt har mange nivåer og vanskelighetsgrader, titler, utmerkelser og mesterskap. Sporten er åpen for alle raser, inkl blandingshunder,eldre hunder som ikke kan delta i annen hundesport, handikappede hunder med f.eks 3 bein, eller døve hunder.

Instruktør blir Magnhild H. Opdahl (godkjent dommer)

For påmelding send Mail til: al_jansen@hotmail.com (Bindende påmelding innen 23/9-17, merk mailen med Barn Hunt). Maks 20 pers, pris per ekvipasje 1000kr. Teori fredag, lør og søn deles vi i grupper og jobber m hundene. Tidene vil bli ca slik som dette: Fredag kl 18-2000 Lørdag gruppe 1 kl 0900- 1300 og gruppe 2 kl 1330 - 1730 Søndag gruppe 1 kl 0900- 1300 og gruppe 2 kl 1330 - 1730

http://www.barnhuntnorge.no
Benutzer-Kommentare

Es gibt noch keine Benutzer-Kommentare.
Bitte registrieren Sie sich oder Sie sich ein, um einen Kommentar abzugeben.