Curs de "sea kayak" la Marea Neagra

Curs de "sea kayak" la Marea Neagra

106   0   2   0   0   0
Kommentare (0)
Veranstalter bewerten
Kalender
Curs de "sea kayak" la Marea Neagra

Unterkategorie - Rund um Sport

Details

Adresse
Green Adventure, Str. Anghel Alexandru, nr. 3, sector 5, 050373, Bucharest, Romania

Datum

Datum
29 Juli, 2017
Start
0.00
Ende
3.00
Datum
30 Juli, 2017
Start
0.00
Ende
3.00

Curs de "sea kayak" la Marea Neagra

In weekend-ul 29-30 iulie la invitam la Marea Neagra, in Bulgaria! Mai exact pe una dintre cele mai frumaose si pitoresti plaje: Ezeret - locul unde padurea se intalneste cu nisipul si apa marii. Aici o sa organizam un curs de "sea kayak". Dorim sa va invatam tehnicile corecte de vaslit si echilibru, de manevrat caiacul, de self rescue si salvare parteneri, de reintrare in caiac direct din apa, de brace (oprirea caderii), eskimo roll (revenirea in caz de rasturnare in pozitia de vaslit fara sa iesi din caiac) si folosirea corecta a echipamentelor de salvare (towline, throw bag, paddle float si bilge pump).

De ce sa alegi acest curs alaturi de Green Adventure? Motivele sunt: -Suntem primii si singura firma din Romania care are brevetari internationale Britsh Canoe Union Sea Kayak si WW Kayak, care ofera dreptul legal sa organizam programe de caiace pentru clienti! -Oferim echipamente de top: caiace de top de la Prijon (made in Germany), veste de salvare ergonomice (special pentru vaslit), padele de caiac din sfera profesionala si echipamente complete de salvare pentru sea kayak (towline, throw bag, paddle float si bilge pump). -Organizam de peste 4 ani expeditii de caiac in tara si strainatate - vezi proiectul Romanian First Descent! https://www.facebook.com/WhiteWaterRomania/

Pentru acest curs o sa avem 2 module: incepatori si avansati!

>>>Detalii program: -Vineri (28 iulie): Dupa programul de munca, ne imbarcam in masini si plini de entuziasm plecam spre Mare! Destinatia noastra este plaja salbatica de la Ezeret (Bulgaria), la o distanta doar de 20 km de Vama Veche. Odata ajunsi aici, montam corturile si instauram starea de vacanta :). Seara, stransi in jurul focului de tabara, glumim, radem, initiem cateva jocuri si concursuri, intr-un cuvant socializam ... si sa nu uitam de baia nocturna in apa marii! Nu uitati: ultimul stinge lumina!

-Sambata (29 iulie): Dupa un mic dejun copios, dam startul la curs! Impartim grupul in doua module (incepatori si avansati) si incepem cu tehnicile corecte de vaslit, echilibru, de manevrarea caiacului din pozitia corpului (lean si edge) si tehnici avansate de folosire a padelei (static turn 360, sculling draw, draw stoke, hanging draw ... etc).. O sa va pregatim o multime de scenarii, in care o sa exersati tehnicile de salvare specifice in "sea kayak". Dupa masa de pranz, continuam cu tehnicile de brace si eskimo roll: https://www.youtube.com/watch?v=viZuHfiWoSk&t=137s

Seara, dupa o cina copioasa la ferma de midii Dalboca (http://www.dalboka.bg/Dalboka/RO/index.html), decretam "starea de bine" si dam drumul la beach party! Promitem un playlist care o sa va tina ocupati cu dansul pana noaptea tarziu. Noaptea, pentru baia in mare, costumul de baie este optional :)

-Duminica (30 iulie): Dupa ce ne trezim (nu foarte devreme, ca de, aseara am fost la petrecere), luam micul dejun si redevenim super caiacisti. Reluam cursul si trecem la lucruri mai serioase: scenarii de salvare, invatam folosirea echipamentelor specifice pentru sea kayak (towline, throw bag, paddle float si bilge pump), punem in practica tehnicile de vaslit avansate (invatate cu o zi inainte) si pentru cine mai doreste, revenim la tehnicile de brace si eskimo roll. In jurul orei 16:00, strangem tabara si cu parere de rau pornim inapoi spre casele noastre. Weekend-ul se apropie de sfarsit, dar energia si bagajele de cunostinte noi, o sa ne dea puterea necesara sa "infruntam" o noua saptamana de munca cu forte noi :).

===Oferta de pret=== -500 lei/persoana (cu echipament complet furnizat de Green Adventure). -400 lei/persoana (pentru cine participa la curs cu echipament personal complet: caiac, padela, vesta de salvare si spraydeck).

>>>Ce am inclus in acest pret: -Ghizi cu brevetari internationale Britsh Canoe Union Sea Kayak si WW Kayak, care ofera dreptul legal sa organizam programe de caiace pentru clienti! -Echipament complet pentru curs: caiace de expeditie marca Prijon (made in Germany), model Kodiak, veste de salvare ergonomice (special pentru vaslit), padele de caiac din sfera profesionala, spraydeck (fusta caiac) si echipamente complete de salvare pentru sea kayak (towline, throw bag, paddle float si bilge pump). -Pavilion (umbrar) de mari dimensiuni, montat pe plaja, pentru protectia solara. -Sesiune de poze pe durata intregului curs cu camere waterproof.

-Optional, putem sa va furnizam corturi de doua sau trei persoane. Corturile sunt marca Quechua, model 2 Seconds XL Air, adica special pentru camparea pe plaja, oferind cea mai buna ventilatie posibila. Pretul este de 30 lei/cort/noapte.

>>>Ce nu s-a inclus in oferta: -Transportul personal pana la Ezeret, Bulgaria (la o distanta doar de 20 km de Vama Veche). -Mancare si bautura pe perioada programului. -Echipamentul de campare. Locuri disponibile: Pentru acest program avem doar 10 locuri disponibile! Deci instituim aceasta regula: primul venit – primul servit :).

>>>Ce va promitem in aceasta Aventura de weekend: o experienta unica, miscare in aer liber, o super distractie si multe amintiri placute. Va garantam ca o sa va intoarceti din acest curs cu un bagaj enorm de noi cunostinte si mult mai veseli si sanatosi!

>>>De ce aveti nevoie: Imbracaminte adecvata de mare (tricouri cu protectie UV, palarie sau sapca, crema de protectie solara ...), pentru seara va recomandam pantaloni lungi si o bluza polar, spray impotriva tantarilor si echipament de camping (cort, sac dormit si saltea izopren).

>>>Cum particip? Ne contactati prin email sau telefon si va oferim toate detaliile. Email: office@greenadventure.ro Telefon: 0799.990.111

VA ASTEPTAM CU DRAG :)


Karte

Start/Ziel tauschen


Benutzer-Kommentare

Es gibt noch keine Benutzer-Kommentare.
Bitte registrieren Sie sich oder Sie sich ein, um einen Kommentar abzugeben.