Dis-connect 2017

Dis-connect 2017

61   0   2   0   0   0
Kommentare (0)
Veranstalter bewerten
Kalender
Dis-connect 2017

Details

Adresse
Novanta, Gello, Italy

Datum

Datum
16 September, 2017
Start
20.00
Ende
23.00
Datum
23 September, 2017
Start
20.00
Ende
23.00

Dis-connect 2017

[dis]connect: Back to basics met een gevoel van luxe!

Kettlebell Outdoor en Novanta organiseren van 20 t/m 27 mei 2017 [dis]connect: een week vol inspanning, ontspanning en ultiem genot in de prachtige omgeving van het verlaten Italiaanse dorpje Borgo di Gello. Een week volledig disconnected van het drukke Nederlandse leven, connected met jezelf, nieuwe vrienden en een prachtige omgeving.

Kettlebell Outdoor en Novanta hebben een bijzonder programma samengesteld. We verkennen actief de omgeving en werken aan je persoonlijke ontwikkeling tijdens diverse workshops. Daarnaast gaan we op deze unieke plek heerlijk ontspannen, onwijs veel plezier maken en belonen we je met verschrikkelijk lekker en puur eten. Liefhebbers kunnen zich verdiepen in de Italiaanse keuken door zich aan te sluiten bij de koks van Novanta.

Wat kun je verwachten Trail running, canyoning, yoga, mobility, kampvuren, een poolparty en een outdoor movie night zijn een kleine greep uit de activiteiten die je kunt verwachten. Alle sportieve activiteiten zijn begeleid op ieders eigen niveau, je kan het zo uitdagend en zwaar maken als je zelf wilt. Halverwege de week zullen we een uitje maken naar Florence om de week te breken.

Accommodatie De accommodaties variëren van ruime suites tot schattige huisjes, allen voorzien van dikke historische muren en een eigen badkamer. Verspreid door het dorpje vind je ontspanning bij het zwembad, sport en spel rond het theater of zoek je de balans op de slackline tussen de fruitbomen.

Prijs v.a. €995 p.p. op basis van kamerdeling.

Bereikbaarheid Novanta 90 De snelste optie is vliegen op Pisa of Rome. Ticketprijzen bedragen rond de €150,- Vanuit het vliegveld kun je Novanta met een huurauto bereiken. Autohuur voor een week bedraagt ongeveer €130,- Wij zetten graag een carpoolschema op om de kosten zo laag mogelijk te houden.

Inclusief - 7 x overnachting - 7 x uitgebreid Italiaans 4 gangen diner - 7 x luxe ontbijt - 6 x uitgebreide lunch - Onbeperkt water, thee, koffie en fruit - Sport- en ontspanningsactiviteiten - Workshops - [dis]connected T-shirt - Shitload of fun!

Exclusief - Reisverzekering - Alcoholische dranken - Vervoer naar Novanta


Karte

Start/Ziel tauschen


Benutzer-Kommentare

Es gibt noch keine Benutzer-Kommentare.
Bitte registrieren Sie sich oder Sie sich ein, um einen Kommentar abzugeben.