EG Cursus = VOL

EG Cursus = VOL

70   0   2   0   0   0
Kommentare (0)
Veranstalter bewerten
Kalender

Unterkategorie - Rund um Dein Tier

Tierart

Details

Adresse
Motoball Arena Budel, Verlengde van de Schoordijk, 6021 RN, Budel, Netherlands

Datum

Datum
19 September, 2017
Start
20.00
Ende
21.00

EG Cursus = VOL

EG staat voor Elementaire Gehoorzaamheid is een basiscursus opvoeding, geschikt voor honden die ouder zijn dan 6 maanden.

Deze cursus is het vervolg op onze puppy cursus en jonge honden cursus, Het is echter niet perse noodzakelijk om de puppy cursus of jonge honden cursus gevolgd te hebben om u voor deze cursus in te schrijven, al geeft het u natuurlijk wel een voorsprong. De puppy cursus en de jonge honden cursus die u ( eventueel ) achter de rug hebt, was een eerste aanzet om uw hond een aantal basisprincipes bij te brengen. Hoe eerder u begint met opvoeden , hoe makkelijker het is om samen met uw hond een hecht team te worden .

Heeft u een oudere hond, dan hoeft dat absoluut geen belemmering te zijn om alsnog met een basiscursus te starten. Ook voor honden geldt dat ze nooit te oud zijn om te leren. Bovendien zult u merken dat de band die u met uw hond opbouwt door het volgen van een cursus verstevigd.

De cursus Elementaire Gehoorzaamheid is voornamelijk gericht op de praktijk, maar zal ook een stuk theorie bevatten. (deze is verplicht te volgen om door te kunnen stromen naar de VEG curus) De cursus bestaat uit 8 praktijk lessen van een uur en 1 theorieles.


Karte

Start/Ziel tauschen


Benutzer-Kommentare

Es gibt noch keine Benutzer-Kommentare.
Bitte registrieren Sie sich oder Sie sich ein, um einen Kommentar abzugeben.