FULLT! Raw Julegodis kurs - uten gluten, melk og sukker

FULLT! Raw Julegodis kurs - uten gluten, melk og sukker

78   0   2   0   0   0
Kommentare (0)
Veranstalter bewerten
Kalender

Unterkategorie - Rund um Sport

Details

Adresse
Tid for Balanse, Emil Mørchsvei 25, 3.etg - Selbak Torg, 1653, Sellebakk, Norway

Datum

Datum
26 November, 2017
Start
13.00
Ende
17.00

FULLT! Raw Julegodis kurs - uten gluten, melk og sukker

Julen nærmer seg og det er en tid både vi store og små fråtser i søtsaker. På dette kurset lager vi raw, glutenfri, sukkerfri, melkefri & vegansk julegodt som hører julen til, men som kan spises med god samvittighet. Vi bruker kun de beste råvarer og supermat som gir kroppen masse næring.

På kurset lærer du både teknikker og mer om råvarene som kan brukes for å oppgradere til sunn og næringsrik julegodt. Du får også et oppskriftshefte og med deg litt julegodt hjem. Vi skal også selvsagt hygge oss underveis med å smake på det vi lager.

Et praktisk kurs hvor vi legger vekt på å inspirasjon, glede & kreativitet.

På kurset lager vi blant annet:

Rå marsipan Rå pepperkaker Sjokoladetrøffler Sjokoladedyppet tørket frukt og nøtter Juleruter Kokosmakroner + mye mer.... ♥

For påmelding eller spørsmål: Info@trineberge.com - eller betal og meld deg på direkte på Deltager.no:https://www.deltager.no/raw_julegodis_kurs_-_uten_gluten_melk_og_sukker_10122015

Eksklusiv earlybirdpris 1055,- ved påmelding innen lørdag 11. nov. Ordinær Kurspris etter 11.nov: 1150,- dette inkluderer kursheftet og litt julegodt som du får med hjem. Bindende påmelding, men du kan sende en venn i stedet.

Vi ønsker at du kan ta med en bolle, slikkepott, kniv og en liten boks som du kan ta med deg litt godt hjem. Ta gjerne med et forkle om vil!

Kursleder Trine Berge er grunder av supermatfirmaet Supernature og har gitt ut flere bøker om supermat og sunn livsstil. Er utdannet og sertifisert rawfood kokk fra USA, på det annerkjente Matthew Kenneys Academy. Trine skriver til daglig på bloggen Superdamebloggen og holder på rawfoodkurs og retreater rundt i verden. Hennes siste bok var boken "Rawfood"!

Velkommen!


Karte

Start/Ziel tauschen


Benutzer-Kommentare

Es gibt noch keine Benutzer-Kommentare.
Bitte registrieren Sie sich oder Sie sich ein, um einen Kommentar abzugeben.