Help je uitvallende hond met behulp van BAT - met Monique Bladde

Help je uitvallende hond met behulp van BAT - met Monique Bladde

59   0   2   0   0   0
Kommentare (0)
Veranstalter bewerten
Kalender
Help je uitvallende hond met behulp van BAT - met Monique Bladde

Unterkategorie - Rund um Dein Tier

Tierart

Details

Adresse
De Herdershoeve, Zedelgemsesteenweg 58, 8480, Eernegem, Belgium

Datum

Datum
26 November, 2017
Start
14.00
Ende
17.00

Help je uitvallende hond met behulp van BAT - met Monique Bladde

Wat je moet weten om jouw uitvallende hond te stoppen…

Als je weet waarom je hond uitvalt, is het gemakkelijker aan dit gedrag te werken.�Zodat je weer moeiteloos met hem kunt wandelen,�zonder spanning onbekende honden of personen kunt ontmoeten�en weer meedoen aan activiteiten met je hond.

Ben jij de eigenaar die * niet meer met plezier haar hond uitlaat omdat hij uitvalt naar honden of mensen? * niet begrijpt waarom haar hond zo doet? * geen idee heeft wat ze kan doen om haar hond te helpen? * met handen in het haar zit als haar hond uitvalt? * niet weet wat ze moet doen om wandelingen veilig te laten verlopen?

Veel hondeneigenaren weten niet hoe ze hun uitvallende hond goed kunnen begeleiden.�Hierdoor zijn wandelingen zijn (meer) niet leuk, ze zijn bang dat hun hond schade veroorzaakt en schamen zich voor het gedrag van hun hond. Daar kun je verandering in brengen… Ook jij kunt je hond beter leren begrijpen.�Zodat je weet wat je wel en niet moet doen op het moment dat je hond uitvalt, maar ook hoe je op een hondvriendelijke manier een einde kunt maken aan dit gedrag.�Dit zijn onderwerpen die allemaal tijdens deze lezing aan bod komen. Tijdens deze lezing leer je wat je moet doen om een verandering in te zetten… * Je leert waarom je hond uitvalt. * Je weet wat je moet doen als het mis gaat. * Je kunt op de juiste manier handelen op het moment dat er een escalatie dreigt.

In deze drie uur durende lezing leer je waarom een hond uitvalt en wat de daarachter liggende emotie en daarop volgend fysiek proces is, zodat je meer begrip krijgt voor het gedrag van je hond. Je krijgt uitleg over de zeer succesvolle en hondvriendelijke Behaviour Adjustment Training, die speciaal gericht is op het veranderen van uitval-gedrag van honden. Je leert hoe je de basisprincipes van deze methode kunt toepassen in het dagelijks leven en in trainingssituaties. Bovendien krijg je vaardigheden aangereikt die het makkelijker maken om met je uitvallende hond in sociale situaties te zijn.

Voor wie is deze lezing? * Voor eigenaren die hun uitvallende hond willen begrijpen * Voor eigenaren die willen investeren in het veranderen van de emotie van hun hond * Voor eigenaren die niet meer gestresst hun hond willen uitlaten * Voor eigenaren die op een hondvriendelijke manier het welzijn van hond willen verbeteren

Ben jij deze eigenaar? Schrijf je dan nu in voor deze boeiende lezing met Monique Bladder op de volgende link: http://www.dogtrac.be/help-je-uitvallende-hond-met-behulp-van-bat/ Tot dan !


Karte

Start/Ziel tauschen


Benutzer-Kommentare

Es gibt noch keine Benutzer-Kommentare.
Bitte registrieren Sie sich oder Sie sich ein, um einen Kommentar abzugeben.