HSP & YOGA XL sessie

HSP & YOGA XL sessie

63   0   2   0   0   0
Kommentare (0)
Veranstalter bewerten
Kalender

Unterkategorie - Rund um Sport

Details

Adresse
YogaStudio YogaSter Boxtel ॐ, Drossaard 3, 5282MK, Boxtel, Netherlands

Datum

Datum
01 Dezember, 2017
Start
19.00
Ende
22.00

HSP & YOGA XL sessie

HSP & YOGA XL sessie

GOED NIEUWS! Door de grote belangstelling voor de HSP & YOGA XL sessie op 24 november hebben we besloten om ook vrijdag 1 december te openen voor aanmeldingen!

Wist je dat 1 op de 5 mensen een HSP (hoog sensitief persoon) is? Dat de verdeling onder de mannen en vrouwen precies gelijk is (50%). Ben jij hoogsensitief of hooggevoelig? Of weet je het nog niet zeker maar heb je een vermoeden? Is misschien jouw man, vrouw, vriend, vriendin, dochter of zoon een HSP? Wil je meer weten over HSP? Wat is nu eigenlijk hoogsensitiviteit en wat is hooggevoeligheid? Wat is het verschil? Hoe ga ik ermee om? Wat helpt mij of wat helpt mijn dierbare? Dan is deze 1e HSP & YOGA XL sessie een absolute aanrader voor jou!

Jan Hogema geeft in deze sessie uitgebreide uitleg over al deze vragen en nog meer. Daarnaast geeft hij veel nuttige tips en tricks hoe je met hooggevoeligheid kan omgaan. Voor jezelf maar ook voor een ander. Diverse technieken, wetenschappelijke onderzoeken en feiten passeren de revue en zullen je handvatten geven waardoor je onder andere alles beter kan leren begrijpen, het een plek kan geven maar nog belangrijker dat je daardoor beter kan gaan groeien en je persoonlijk kan ontwikkelen. Veel HSPs ervaren deze bijzondere karaktereigenschap als negatief of een last. Dat is jammer want het is juist een positieve karaktereigenschap. Een bijzondere. Dat je kracht, energie en positiviteit geeft.

Jan, zelf ook een HSP, is energetisch therapeut gespecialiseerd in hooggevoeligheid, eigenaar van het HSP Centrum in Den Bosch. Hij studeerde af als HSP professional aan de Vrije Universiteit Brussel. Als kind voelde hij zich al anders. Op latere leeftijd begon hij deze sensitiviteit te (her)waarderen en ontwikkelen. Voor zichzelf en voor anderen. Hij maakt zich sterk voor de (h)erkenning van hoogsensitiviteit als kracht, vooral binnen het reguliere zorgcircuit. Mede daarom is hij organisator van het HSP Congres Nederland, dat dit jaar voor het eerst in Nederland werd gehouden. Jan: “Hoogsensitieve mensen zijn vaak creatiever, doorzien sneller structuren en patronen, zijn empathischer en pionieren graag. Ze voelen haarscherp aan wat extra aandacht verdient, maar ze kunnen ook last hebben van hun gevoeligheid. Daar wil ik graag verandering in brengen.”

Petri Sterrenburg verzorgt het yoga gedeelte van deze sessie. We beginnen eerst met wat ontspannende yoga. Een moment om even heerlijk aan te komen in jezelf door fijne rustige yogahoudingen. Houdingen die een HSP helpt, energie geeft en oplaad. Jan neemt vervolgens de sessie over met zijn gedeelte (circa twee uur) waarna we de sessie weer afsluiten met wat rustige yoga en een eind ontspanning. Na de sessie is er uiteraard nog gelegenheid voor vragen.

WAT: HSP & YOGA XL sessie WAAR: YogaStudio YogaSter Boxtel Drossaard 3, 5282MK Boxtel (www.yoga-ster.nl) WANNEER: Vrijdag 1 DECEMBER 2017 TIJDSTIP: 19:00 tot 22:00 uur DOCENTEN: Jan Hogema (HSP Centrum) Petri Sterrenburg (YogaSter) MEENEMEN: Schrijfblok en pen VRAGEN: @ Petri via info@yoga-ster.nl en/of 06 29115076 HSP TEST: https://test.psychologiemagazine.nl/test/ben-je-hooggevoelig INVESTERING: inclusief een gezond hapje en biologische thee LEDEN: € 35,00 NIET-LEDEN: € 40,00

AANMELDEN / RESERVEREN: 1. Stuur een e-mail naar: info@yoga-ster.nl met daarin jouw voor- en achternaam. 2. Na ontvangst van jouw aanmelding ontvang je per e-mail “DEEL I ontvangstbevestiging aanmelding” met daarin de betalingscondities. Let op: je plek is dus nog niet definitief. Dit is pas na ontvangst van betaling. 3. Betreft jouw betaling voor deelname aan deze XL sessie. 4. Na ontvangst van de betaling ontvang je een e-mail “DEEL II definitieve bevestiging aanmelding”. Je plek is nu definitief gereserveerd.

Grote kleine letters: • LEDEN zijn alle personen die bij YogaStudio YogaSter Boxtel een abonnement, 10-strippenkaart en/of een huidig proefpakket hebben. • NIET-LEDEN zijn alle personen die geen lid zijn van YogaStudio YogaSter Boxtel en/of een verlopen proefpakket hebben. • Het bedrag kan helaas niet verrekend worden met openstaande lessen van een abonnement of van een strippenkaart/proefpakket.


Karte

Start/Ziel tauschen


Benutzer-Kommentare

Es gibt noch keine Benutzer-Kommentare.
Bitte registrieren Sie sich oder Sie sich ein, um einen Kommentar abzugeben.