Kennismaking Critical Alingment leerlingen & Yogadocenten

Kennismaking Critical Alingment leerlingen & Yogadocenten

66   0   2   0   0   0
Kommentare (0)
Veranstalter bewerten
Kalender
Kennismaking Critical Alingment leerlingen & Yogadocenten

Unterkategorie - Rund um Sport

Details

Adresse
De Yogaboerderij - De Yogastudio van Lelystad, Rivierenlaan 240, 8226 LH, Lelystad, Netherlands

Datum

Datum
27 Januar, 2018
Start
10.00
Ende
16.00

Kennismaking Critical Alingment leerlingen & Yogadocenten

Waar? De Yogaboerderij Hoe laat? 10:00 - 12:00 voor yogaleerlingen, 25 euro 13:30 – 16:30 voor yogadocenten , 37,50 Door wie? Irene Vos

Yoga is niet alleen maar één keer in de week op de yogamat’, zeg ik geregeld in mijn lessen. Bewustzijn van je lichaamshouding en de yogaoefeningen gaan toepassen in het dagelijks leven. Daar gaat het om!

Door Critical Alignment Yoga werk je aan een betere lichaamshouding. Je voert overbodige spanningen af. Het is letterlijk, overbodige ballast van je af laten glijden. Het voorkomen of juist verminderen van rugklachten. Doordat de wervelkolom en de rugspieren zich weer versoepelen kan de doorgifte van beweging worden doorgegeven naar de armen en de benen. De oorspronkelijk kracht komt weer terug. Verder ervaar je meer ademruimte, vrijheid om weer licht te kunnen bewegen. Zoals eigenlijk ons leven is bedoeld.

De stand van lichaam bepaald hoe je voelt! Bij Critical Alignment Yoga maken we gebruik van hulpmiddelen zoals, rolletje, stripje, om spanning op te lossen waar je niet gemakkelijk bij kan. Je leert eerst te ontspannen, om vanuit daar weer een natuurlijke opbouw van de wervelkolom te vinden, wat kan leiden tot een gevoel van een krachtiger en vrijer lichaam om in te kunnen bewegen. Iedereen die het lichaam goed wil uitlijnen en openen is van harte welkom, of je nu ervaring in de yoga hebt of niet. Ervaar aan de hand van een rolletje, stripje de (nog onbenutte) ruimte in je lichaam.

Ook een fijne workshop voor mensen die nog niet eerder aan yoga hebben gedaan, maar wel geïnteresseerd zijn in de opbouw van hun lichaam. Meedoen leidt gegarandeerd tot een groter lichaamsbewustzijn, ook als je een andere yogavorm beoefent of yogadocent in welke vorm dan ook bent.

Heb je als yogadocent ook een rol en strip in je studio maar weet je niet goed wat je er mee moet doen? Irene legt met extra theorie uit hoe je de rol en de strip kunt toepassen in je lesprogramma.

Wil je al kennismaken met deze vorm vraag haar gratis video aan: www.yogaommen.nl

Opgeven: info@deyogaboerderij.nl


Karte

Start/Ziel tauschen


Benutzer-Kommentare

Es gibt noch keine Benutzer-Kommentare.
Bitte registrieren Sie sich oder Sie sich ein, um einen Kommentar abzugeben.