Kundaliniyogalærerutdanning I-SKY / Spiregården Yogasenter

Kundaliniyogalærerutdanning I-SKY / Spiregården Yogasenter

67   0   2   0   0   0
Kommentare (0)
Veranstalter bewerten
Kalender
Kundaliniyogalærerutdanning I-SKY / Spiregården Yogasenter

Unterkategorie - Rund um Sport

Details

Adresse
Spiregården, Dronningens gate 52, 4608, Kristiansand, Norway

Datum

Datum
02 März, 2018
Start
17.00
Ende
17.00
Datum
05 März, 2018
Start
17.00
Ende
17.00

Kundaliniyogalærerutdanning I-SKY / Spiregården Yogasenter

Les alt om utdanningen her: http://www.xn--spiregrden-65a.no/kundalini-yoga-utdanning-2018/

VELKOMMEN TIL en unik yogalærerutdanning. Under vingene til en av verdens mest erfarne yogalærerutdannere, Guru Dharam Singh med team, kommer du til å guides inn i dypet av Kundalini Yogaens røtter og grunnleggende teknikker. En utdanning der tradisjonell yogisk visdom formidles med ekspertise, glede og hengivenhet i en varm og oppløftende atmosfære, gullkanted med levende musikk.

YOGAEN HAR kanskje aldri vært så viktig, og behovet så stort som i verden nå. I vårt høyteknologiske samfunn, der informasjonsflyten er massiv og stresset brer seg, hjelper yogaens mangetusenårige teknikker oss å stå stødig i oss selv, håndtere stress og komme dypere i kontakt med det som virkelig er sant og meningsfylt i våre liv. Yogaen behøves overalt og du kan være med å spre den!

DENNE UTDANNINGEN gir deg unike og kraftfulle verktøy så du kan leve ditt liv i større balanse – fysisk, mentalt og følelsesmessig – og øke din selvkjærlighet og aksept. I Kundalini yogatradisjonen er den personlige opplevelsen av yoga og meditasjon høyt vektlagt, derfor er din egen praksis en grunnleggende og viktig brikke. Din personlige erfaring sammen med dine teoretiske kunnskaper utgjør basen for deg som yogalærer.

UNDERVISNINGEN SKJER delvis på Spiregården i Kristiansand og delvis i retreatform på kursgården Fossdal Gård i vakre Kvinesdal, og på Ängsbacka i Sverige. 5 moduler på Spiregården, 3 moduler i retreat form. På denne utdanningen er den levende musikken veldig nærværende – i morgenyogan (Aquarian Sadhana), til yogapass og meditsjoner, i kirtan og også konserter av og til. Musikken åpner hjertet, vår inderlighet og hengivenhet.

UNDER UTDANNINGEN får du støtte og guidning i din personlige prosess. Du som vil får også mulighet til å lære deg spille enkle mantra på et instrument.

VARMT VELKOMMEN til å være med på en dyp og meningsfylt reise!

Kursdatoer:

2018: 2-5 Mars Modul 1 Retreat Fossdal Gård , Annki og Klas 18-22 April Modul 2 Retreat Convergence Ångsbacka med Guru Dharam, Annki og Klas 1-3 Juni Modul 3 Klas 17-19 August Modul 4 Annki 28-30 September Modul 5 Klas 9-11 November Modul 6 Annki 18-20 Januar Modul 7 Guru Dharam

2019: 14-17 Mars Modul 8 Retreat Fossdal Gård, Annki og Klas

Utdanningen omfatter 240 kurstimer, er lisensiert av KRI og leder til internasjonal sertifisering, godkjent av Yoga Alliance.

Kostanden for utdanningen er 42.000 kr, inkl. Moms. Prisen inkluderer all undervisning, kurslitteratur og opphold under retreatmodulene. Matkostnader kommer i tillegg.

Om du booker og delbetaler senest 30.11.17, får du rabatt og betaler 38.500 kr.

Har du allerede gått utdanning som Kundaliniyogalærer er du velkommen til å delta igjen til redusert pris.

Mer infomasjon om utdanningen og søknad finner du på: http://www.xn--spiregrden-65a.no/kundalini-yoga-utdanning-2018/

For spørsmål kontakt: Hanne Kristin Lervåg Nilsen, kyogakrsand@gmail.com, 94217005 el: Annki og Klas, kytbildning@gmail.com

Lærere:

Guru Dharam er en av verdens mest erfarne og verdsatte yogalærerutdannere, som i mange år studerte direkte med Yogi Bhajan, mester i Kundalini Yoga. Han har undervist Kundalini Yoga siden 1980, og er hovedlærer i mange ulike utdanninger verden over. Guru Dharam er en mesterlærer som underviser med glassklar presisjon og mye humor. Han har dyp kunnskap innen orientalsk medisin, og har skrevet boken ‘The Kundalini Experience’ med Darryl O’Keefe og skapt utdanningen Kundalini Yoga Therapy Training, der en holistisk forståelse av mennesket gis. Guru Dharam er også en av grunnleggerne til Internation School of Kundalini Yoga, eller I-Sky.

Annki, Har Dyal Kaur, er en av Sveriges mest erfarne Kundalini Yogalærere. Hun har selv praktisert Kundalini Yoga i 22 år, og undervist yoga intensivt i 17 år. Hun har mange års erfaring fra yogalærerutdanninger, og deler sin dype erfaring og forståelse av yogaen på et veldig pedagogisk og kreativt sett. Hun er sertifisert Gravidyogalærere, Sat Nam Rasayan-healer, yogaterapeut og Hathayogalærer, og har kunnskap innen Ayurveda. Hun har også skapt, og leder Gurudinnens Veg, et 6 måneders fordypningskurs for kvinner. Sammen med Klas skaper hun og gir ut mantramusikk.

Klas er både hatha- og kundalini yogalærer og har i mange år studert ulike typer yoga og yogisk filosofi. Disse studiene inkluderer klassisk Vedanta, sanskrit og gurmukhi – yogaens hellige språk. Hans livslange pasjon for musikk, har ført Klas dypt inn i Kundalini yogaens mantratradisjon hvor han har spesialisert seg på lyd og mantraets effekt på vår bevissthet. Han er også utdannet innen Kranio-Sakral healing, Sat Nam Rasayan og i yogaterapi.

Utdanningen gjester også øvrige lærere som bidrar med sin spesialkompetanse.


Karte

Start/Ziel tauschen


Benutzer-Kommentare

Es gibt noch keine Benutzer-Kommentare.
Bitte registrieren Sie sich oder Sie sich ein, um einen Kommentar abzugeben.