Lezing David Pithie - De kracht van het 'niet' doen

Lezing David Pithie - De kracht van het 'niet' doen

69   0   2   0   0   0
Kommentare (0)
Veranstalter bewerten
Kalender
Lezing David Pithie - De kracht van het 'niet' doen

Unterkategorie - Rund um Dein Tier

Tierart

Details

Adresse
Hondenschool Kunos, Bist 28b, 2180, Ekeren, Belgium

Datum

Datum
23 Februar, 2018
Start
19.00
Ende
22.00

Lezing David Pithie - De kracht van het 'niet' doen

Geniet van de verfrissende en heerlijk eigenzinnige zienswijze van David Pithie - welzijnsadvies en ondersteuning voor u en uw hond rond samenleven met honden: Opvoeden vanuit verbondenheid. Een wending… niet moeilijk, wel anders.

Tijdens deze lezing neemt David je graag mee in de vragentocht die hem dagelijks bezighoudt.

De manier waarop we in de loop der jaren, en dan vooral de laatste decennia, met onze honden zijn gaan samenleven is sterk veranderd. En waarschijnlijk zal dit nog blijven veranderen. Echter, als we hier een goede beslissing in willen maken, moeten we ons dan in eerste instantie niet de vraag gaan stellen waar het bij de zorg voor onze honden allemaal rond draait? Kunnen we onszelf voldoende in staat stellen om bewust te zijn van onze menselijke neiging tot het sturen van gedrag? Onze neiging tot “in te vullen voor”? Of onze neiging om onze honden te zien als een projectie van onszelf? En kunnen/willen we daar ook wat mee doen?

Wat ooit een opzicht was van instinctief handelen (niet nadenken over het waarom) en levenservaring, is vandaag uitgegroeid tot het onderwerp van deskundigheid. Wat ooit een vorm van samen”zijn” was, is “werken” geworden. Een handeling van spontane en liefdevolle zorg is vandaag een managementplan geworden. Misschien is het toch tijd om te bekijken hoe we dit terug kunnen draaien.

Bestaat er een manier om na te denken over het samenleven met honden, een manier die uitstijgt boven de volgende vraag: “Hoe moet je een hond opvoeden?”

Deelname: 35 euro/persoon Inschrijven en vragen: info@kynologischcollectief.be of het contactformulier op de website http://kynologischcollectief.be/evenementen/Lezingen/david%20pithie.html


Karte

Start/Ziel tauschen


Benutzer-Kommentare

Es gibt noch keine Benutzer-Kommentare.
Bitte registrieren Sie sich oder Sie sich ein, um einen Kommentar abzugeben.