Lezing Probleemgedrag Voorkomen - met Monique Bladder

Lezing Probleemgedrag Voorkomen - met Monique Bladder

47   0   2   0   0   0
Kommentare (0)
Veranstalter bewerten
Kalender
Lezing Probleemgedrag Voorkomen - met Monique Bladder

Unterkategorie - Rund um Dein Tier

Tierart

Details

Adresse
De Herdershoeve, Zedelgemsesteenweg 58, 8480, Eernegem, Belgium

Datum

Datum
26 November, 2017
Start
9.00
Ende
12.00

Lezing Probleemgedrag Voorkomen - met Monique Bladder

Iedereen wil een hond voor zijn plezier, maar veel eigenaren hebben ook verdriet om hun hond. Omdat er ergens iets mis gegaan is… Waardoor de hond zich toch anders gedraagt dan je als eigenaar wilt.

Als je in het verleden zo’n hond gehad hebt, wil je dat probleem niet weer. Want hoeveel je ook van je hond houdt; het kost veel energie én ook voor je hond is het niet prettig.

Je kunt de kans op probleemgedrag aanzienlijk verkleinen… Ook jij kunt ervoor zorgen dat de kans op probleemgedrag zo klein mogelijk wordt. Als je weet hoe de problemen vaak ontstaan, kun je op tijd het juiste doen. Als je kennis hebt over de ontwikkeling en je eigen rol, kun je een aantal dingen aanpassen. Dit zijn onderwerpen die tijdens deze lezing aan bod komen. Wat kun je doen om een stabiele, ontspannen hond te krijgen in diverse situaties? Wat moet je vooral niet doen, als je wilt voorkomen dat je problemen krijgt met je hond? Welke rol spelen genen, ras en socialisatie? Wat is je eigen invloed? Met deze informatie kun je ervoor zorgen dat de kans dat je hond probleemgedrag ontwikkelt, verkleind wordt. Bij pups, maar zeker ook bij volwassen honden!

Ben jij die eigenaar die: * het bij deze hond anders wil aanpakken? * wil weten wat je kunt doen om je hond te leren alleen te zijn? * wil voorkomen dat je hond gaat uitvallen? * erachter wil komen hoe je een confrontatie met je hond kunt voorkomen? * visite ontspannen en zonder geblaf wil ontvangen? Schrijf je dan nu in voor deze boeiende lezing met Monique Bladder! Alle info ken je hier rustig nalezen: http://www.dogtrac.be/probleemgedrag-voorkomen/ Tot dan !


Karte

Start/Ziel tauschen


Benutzer-Kommentare

Es gibt noch keine Benutzer-Kommentare.
Bitte registrieren Sie sich oder Sie sich ein, um einen Kommentar abzugeben.