Lezing "Stress" - Monique Bladder

Lezing "Stress" - Monique Bladder

68   0   2   0   0   0
Kommentare (0)
Veranstalter bewerten
Kalender

Unterkategorie - Rund um Dein Tier

Tierart

Details

Adresse
Feestzaal Alma, Stevennekens 218, 2310 Rijkevorsel, België

Datum

Datum
02 Dezember, 2017
Start
13.00
Ende
16.00

Lezing "Stress" - Monique Bladder

Met grote tevredenheid laten wij weten dat Monique Bladder naar Therapy4Dogs toe komt op zaterdag 2 december. Die dag zal zij twee lezingen geven: - 9u30 - 12u30: Lezing uitvallende honden (BAT) - 13u30 - 16u30: Lezing Stress

Je kan je inschrijven voor één lezing (voor- of namiddag) of voor de twee lezingen. Inschrijven doe je via: info@therapy4dogs.be Vermeld steeds uw naam, aantal en hoeveel lezingen u wil volgen. Bij afloop worden er certificaten gegeven, daarom is het noodzakelijk dat de juiste namen bij inschrijving reeds worden doorgegeven.

Prijs: - één lezing: €50 - twee lezingen: €90 Betalen is verplicht om zo ook je plaats te bevestigen. BE46 7333 1421 2736 (op naam van Arets Tine) Vermeld steeds uw naam, aantal en hoeveel lezingen u wil volgen.

Meer informatie over deze lezing: ls je weet wat stress is en wat het verband is met het uitvallen, is het gemakkelijker om het gedrag van jouw uitvallende gedrag te begrijpen. Zodat je je hond kunt helpen om ontspannen te zijn en hij voldoende rust heeft om een ontmoeting met een onbekende hond of persoon aan te kunnen.

Ben jij die eigenaar die: - af en toe een beetje gek wordt van haar drukke hond? - veel met haar hond doet, maar hij gaat maar niet slapen? - zich afvraagt waarom haar hond de ene keer wel uitvalt en de andere keer niet? - niet weet wat ze moet doen om haar hond rustiger te krijgen? - zich schuldig voelt omdat haar hond nooit genoeg gedaan lijkt te hebben?

Veel hondeneigenaren hebben een "drukke hond" die bovendien ook nog eens uitvalt. Ze weten niet hoe ze dit kunnen veranderen. Ze lopen, fietsen of ondernemen andere activiteiten om de hond rustig te krijgen en zijn bijna wanhopig omdat dit niet lukt.

Tijdens deze lezing leer je wat je moet doen om een verandering in te zetten...

Je leert waarom wat het verband is tussen stress en het uitvallen. Je herkent aan jouw hond of hij stress heeft. Je weet wat je moet doen om dat te veranderen, zodat hij rustig blijft of wordt.

IIn deze drie uur durende lezing leer je wat stress nu eigenlijk is en wat het doet met een hondenlichaam en -geest. Je komt te weten aan welke andere signalen dan alleen lichaamstaal je kunt herkennen hoe het eigenlijk met je hond gaat, zodat je ook beter begrijpt waarom hij in sommige situaties wel uitvalt en in andere situaties niet.

Je krijgt uitleg over het verschil tussen incidentele en chronische stress en wat dat betekent voor het gedrag van jouw hond.

Je leert hoe je deze theoretische kennis kunt omzetten naar de dagelijkse praktijk in de leven met jouw hond. Je krijgt tips over wat kun je zelf kunt doen om de stress te verminderen en welke ondersteuning je daarbij kunt inzetten.


Karte

Start/Ziel tauschen


Benutzer-Kommentare

Es gibt noch keine Benutzer-Kommentare.
Bitte registrieren Sie sich oder Sie sich ein, um einen Kommentar abzugeben.