Lorde // 013 Tilburg (UITVERKOCHT)

Lorde // 013 Tilburg (UITVERKOCHT)

77   0   2   0   0   0
Kommentare (0)
Veranstalter bewerten
Kalender

Konzerte, Events, Partys, Medien, Kultur

Details

Adresse
Poppodium 013, Veemarktstraat 44, 5038 CV, Tilburg, Netherlands

Datum

Datum
04 Oktober, 2017
Start
20.00
Ende
23.00

Lorde // 013 Tilburg (UITVERKOCHT)

Vanuit het niets bestormt Lorde in 2013 de hitlijsten wereldwijd. De singer-songwriter, in Nieuw-Zeeland geboren als Ella Yelich-O'Connor, is pas zestien als hitsingle Royals haar de Grammy's voor Song of the Year en Best Pop Solo Performance opleveren. Eerste langspeler 'Pure Heroine' volgt snel en staat vol indringende, stemmige poptracks en dromerige indietronica. Met haar broeierige geluid en uitgesproken teksten wordt Lorde gebombardeerd tot de stem van de nieuwe generatie. In juni verschijnt 'Melodrama', de opvolger van 'Pure Heroine', waarvan recent al de singles Green Light en Liability verschenen. Tijdens het schrijven heeft Lorde ruim twee en een half jaar niet getourd. In Nederland was zij voor de enige en laatste keer te zien in 2014. Nu komt Lorde eindelijk terug, en wel voor een exclusieve Nederlandse show in 013.

De support op deze avond komt van Khalid. De singer/songwriter wist al indruk te maken met zijn single 'location'. Khalid staat aan de rand van zijn grote doorbraak, maar vanavond zie je hem nog live in 013.

Let op: De ticketverkoop voor dit optreden gaat op naam. De ticketkoper heeft twee mogelijkheden: 1) de koper vult zijn eigen voor- en achternaam op alle tickets in, of 2) de koper vult tijdens het bestelproces de voor- en achternaam in van degene voor wie het ticket bedoeld is. Bij optie 1 moeten alle tickethouders tegelijkertijd met de ticketkoper naar binnen, waarbij alleen de ticketkoper zich hoeft te identificeren. Bij optie 2 kan iedereen apart naar binnen en moet iedereen zich identificeren aan de deur. Kijk voor meer informatie op www.013.nl/ticketverkoop-lorde


Karte

Start/Ziel tauschen


Benutzer-Kommentare

Es gibt noch keine Benutzer-Kommentare.
Bitte registrieren Sie sich oder Sie sich ein, um einen Kommentar abzugeben.