Movement Tennis Camp

Movement Tennis Camp

102   0   1   0   0   0
Kommentare (0)
Veranstalter bewerten
Kalender
Movement Tennis Camp

Unterkategorie - Rund um Sport

Sportart

Details

Adresse
B.93 Ved Sporsløjfen 10 København Denmark

Datum

Datum
27 Dezember, 2017
Start
9.00
Ende
14.00
Datum
29 Dezember, 2017
Start
9.00
Ende
14.00

Info und Kontakt

Veranstalter
B.93 Tennis Camps

Movement Tennis Camp

Movement Tennis Camp

Vi afholder Movement Tennis Camp onsdag, torsdag og fredag d. 27. - 29. december 2017. Hver dag fra kl. 9.00 - 14.00.

Vores indhold i Movement Tennis Camp:

Hvorfor? - Vi vil vide, hvorfor du spiller tennis. Hvis motivationen virkelig skal brænde igennem for alvor, kræver det du ved hvorfor. Derfor vil vi stille spørgsmålet og med interesse vil vi lytte til dit svar, da det vil bringe brænde til bålet af motivation.

Kropsbevidsthed - Vi vil skabe kontakt til hele din krops mange funktioner igennem leg og alsidige øvelser. Det handler om, at vi vil redefinere den måde du ser på dig selv og din egen krop. Derved vil du opleve, at en ny verden af muligheder vil åbne sig. Balance, åndedræt, smidighed, fysisk reaktion, bevægelighed, styrke, tanker, mentale reaktioner og udenholdenhed osv. vil blive udfordret. Igennem den form for træning vil dine muligheder blive langt større, når du skal arbejde videre på at mestre håndværket “tennis".

Ejerskabet - Vi tror på, du er den bedste til at finde dine egne veje og få den bedste rejse igennem tennis. Vi vil med ydmyghed give dig værktøjer og vejledning, der vil kunne hjælpe dig til at få en fantastisk rejse. Du er kaptajn på dit eget skib og har det fulde ejerskab for dine valg. Derfor har vi tillid til, at dig og dine valg vil tilføre dig mere viden om dig selv og dine omgivelser. Med pionerånd og “hvorfor" vil vi sammen kunne blive klogere på, hvilken retning der er bedst for dig.

Håndværket - Vi vil arbejde med bevægelsesmønstre, forhånd, baghånd, flugtninger og serv med en teknisk, taktisk, mental, fysisk og historisk indgangsvinkel, der har til formål til sidst at blive samlet i kampspil, hvor ritualer og helheden vil blive sat i en ramme, der vil munde ud i en individuel spillestil for dig. Dit helt eget unikke kendetegn: DIG.

Vores syn på dig: Den gode elev (dig) er motiveret og kommer med et åbent sind samt er nysgerrig for at lære håndværket og blive klogere på udfordringen med forståelsen af, at du ikke altid kan være i centrum. Lyttende, aktiv og hjælpsom som du er, vil du være med til at skabe et helt unikt træningsmiljø, der vil udvikle ikke kun dig, men en helt gruppe andre deltagere med samme passion. Du vil være vores motivation til at gøre os umage.

Tilmelding: Pris: kr. 900,- Prisen er inklusiv frokost alle 3 dage. Tilmeldingsfrist: fredag d. 22. december 2017 Sted: B.93 Tennis Adresse: Ved Sporsløjfen 10, 2100 Kbh. Ø. Målgruppe: 6 - 14 år på alle niveauer


Karte

Start/Ziel tauschen


Benutzer-Kommentare

Es gibt noch keine Benutzer-Kommentare.
Bitte registrieren Sie sich oder Sie sich ein, um einen Kommentar abzugeben.