OBEDIENCE-Beginners = nog 2 plaatsen beschikbaar

OBEDIENCE-Beginners = nog 2 plaatsen beschikbaar

83   0   2   0   0   0
Kommentare (0)
Veranstalter bewerten
Kalender
OBEDIENCE-Beginners = nog 2 plaatsen beschikbaar

Unterkategorie - Rund um Dein Tier

Tierart
Event Details

Details

Adresse
Motoball Arena Budel, Verlengde van de Schoordijk, 6021 RN, Budel, Netherlands

Datum

Datum
23 September, 2017
Start
12.00
Ende
13.00

OBEDIENCE-Beginners = nog 2 plaatsen beschikbaar

Nadat u de cursus Voortgezette Elementaire Gehoorzaamheid (V.E.G.) met goed gevolg hebt afgesloten,kunt u bij onze Hondenschool nog aan diverse vervolgcursussen deelnemen, de zgn. Obedience cursussen

Bij het programma Obedience ligt het accent op een hoge graad van gehoorzaamheid, waarbij het hoogste niveau overeenkomt met het internationale Obedience-programma van de F.C.I (Fédération Cynologique Internationale)de wereldorganisatie voor honden.

Het Obedience programma kent vier niveaus: B - 1 - 2 - 3. (

In deze cursussen gaat u op een leuke en afwisselende manier aan de slag om samen met uw hond, stap voor stap de moeilijkheidsgraad van de oefeningen uit de voorgaande cursussen uit te bouwen. Ook komen diverse geheel nieuwe oefeningen aan bod. Het is de sport om zoveel mogelijk oefeningen zo perfect mogelijk uit te voeren. Het bewegen van je handen/lichaam wordt aangemerkt als zgn. "inwerken" en leidt tot vermindering van punten voor een oefening.

Enkele oefeningen die tijdens deze cursussen aan de orde komen zijn :

* Volgen aan de lijn en los volgen * Komen op bevel met extra opdrachten * Vak zenden * Appéloefeningen op afstand * Apporteren en sorteren

Een cursus bestaat uit 8 lessen en wordt afgesloten met een examen. Dit examen wordt gezien als een toetsmoment om te kijken welk niveau u met uw hond heeft bereikt. Hierbij zullen dezelfde normen gehanteerd als bij het zgn. landelijk examen. Voor ieder onderdeel staat een maximum te behalen aantal punten, dat wordt vermenigvuldigd met een "wegingcoëfficiënt", waardoor de ene oefening zwaarder weegt dan de andere.

Indien u voor de cursus slaagt kunt u zich het daaropvolgende seizoen inschrijven voor het volgende niveau. Lukt het niet, dan kan uiteraard hetzelfde niveau nogmaals worden gevolgd.


Karte

Start/Ziel tauschen


Benutzer-Kommentare

Es gibt noch keine Benutzer-Kommentare.
Bitte registrieren Sie sich oder Sie sich ein, um einen Kommentar abzugeben.