Puppy cursus

Puppy cursus

82   0   2   0   0   0
Kommentare (0)
Veranstalter bewerten
Kalender

Unterkategorie - Rund um Dein Tier

Tierart
Event Details

Details

Adresse
Motoball Arena Budel, Verlengde van de Schoordijk, 6021 RN, Budel, Netherlands

Datum

Datum
25 November, 2017
Start
9.00
Ende
9.00

Puppy cursus

Puppy cursus bij Hondenschool DVS Brabant:

Deze cursus is bedoeld voor honden in de leeftijd vanaf 8 weken tot een maximum leeftijd van 6 maanden. ( bij aanvang van de cursus )

De pups dienen de voor hun leeftijd noodzakelijke inentingen te hebben gehad. Dit betekent dat de pup na de 1e enting mag meedoen.

Het is erg belangrijk dat u met de opvoeding van de hond reeds op zeer jonge leeftijd begint. Als een goede opvoeding achterwege blijft, kan dit vervelende gevolgen hebben. We zien helaas maar al te vaak mensen met een hond die zij niet onder controle hebben. Niet alleen het gedrag van de hond ten opzichte van de eigenaar, maar ook het gedrag tegenover andere honden en andere mensen laat nogal eens te wensen over.

Onze vereniging heeft zich tot doel gesteld om hondeneigenaren op een positieve manier te ondersteunen bij het aanleren van gewenst gedrag. Het uitgangspunt bij de Puppy cursus is om op een speelse, positieve wijze uw hond de eerste beginselen van een goede opvoeding bij te brengen en uw hond te leren hoe hij/zij zich als "huisgenoot" dient te gedragen.

De relatie tussen u en uw hond staat bij deze cursus centraal. We gaan enkele basisoefeningen aanleren zoals het targetmat, handcue, zit, af, de vrolijke hier, aandacht, gebit , staan. Ook spelen, brengen, impuls controle, hersenwerk en wandelen zonder trekken komen aan bod.

Wij trachten u dus een basis te geven van waaruit u desgewenst in de toekomst verder kunt werken.

De Puppy cursus omvat 6 lessen van 45 minuten.

Na deze cursus kunt u doorstromen naar de Jonge Honden Cursus.


Karte

Start/Ziel tauschen


Benutzer-Kommentare

Es gibt noch keine Benutzer-Kommentare.
Bitte registrieren Sie sich oder Sie sich ein, um einen Kommentar abzugeben.