Rasfatul de joi: tura de caiace in Delta Argesului

Rasfatul de joi: tura de caiace in Delta Argesului

146   0   2   0   0   0
Kommentare (0)
Veranstalter bewerten
Kalender
Rasfatul de joi: tura de caiace in Delta Argesului

Unterkategorie - Rund um Sport

Details

Adresse
Green Adventure, Str. Anghel Alexandru, nr. 3, sector 5, 050373, Bucharest, Romania

Datum

Datum
27 Juli, 2017
Start
18.00
Ende
23.00

Rasfatul de joi: tura de caiace in Delta Argesului

Ti-ar veni sa crezi ca si in cursul saptamanii, dupa programul de munca, te poti bucura de o tura de caiace in Delta? Adica sa ne intalnim in Bucuresti la ora 18:00 iar la ora 23:00 sa fii inapoi in Bucuresti si sa prinzi metroul care te va duce acasa! Si daca iti mai spunem ca in afara de faptul ca o sa vaslesti in caiac pe canalele salbatice ale Deltei, o sa mananci si un bors de peste autentic? Dupa ce ti-am spus toate aceste lucruri, cu siguranta tu o sa spui “astia verzi sunt niste nebuni” :).

Dar noi o tinem pe a noastra: va invitam in fiecare zi de joi sa veniti alaturi de noi pentru a vasli in caiace in Delta … Delta Argesului! Da, iti aducem Delta la doar 25 km de Bucuresti!

In dorinta noastra de a descoperi cele mai frumoase locuri pentru caiac, am ajuns de curand intr-un loc special. Si acel loc se numeste Delta Argesului, la o scara mai mica identica cu Delta Dunarii, dar la o distanta de doar de 25 km de Bucuresti.

In parteneriat cu proprietarii acestui loc minunat, v-am pregatit un program unic, cu acces in Delta Argesului, exclusiv doar pentru echipa Green Adventure. Da, prin parteneriatul cu proprietarii Deltei Argesului, Green Adventure este singura firma care are acces in acest loc cu grupuri ghidate de turisiti.

In concluzie, incepand cu acest sezon, lansam o provocare pentru “corporatistii” din Bucuresti: Descopera in fiecare zi de joi, Delta Argesului – Paradisul regasit de langa Bucuresti!

Detalii program: >>>Ziua aleasa pentru acest program: in fiecare saptamana, in ziua de joi! >>>Ora si locul de intalnire: Bucuresti, str. Anghel Alexandru, nr. 3, sector 5, ora 18:00. >>>Destinatia noastra: satul Posta (jud. Giurgiu), la doar 30 minute de condus din Bucuresti! >>>Ora de intoarcere in Bucuresti: in jur de ora 23:00 (ca sa prindeti metroul). >>>Scopul programului: sa descoperim un loc special - Delta Argesului!

Inchipuiti-va un labirint de canale inguste cu apa curata, vegetatie luxurianta, intersectii de canale care dau in mici lacuri cu nuferi, colonii de pasari salbatice (o multime de specii protejate la nivel European), pesti care sar din apa si daca avem noroc, o sa vedem chiar mistreti veniti la adapat si la scaldat – noi chiar am vazut in prima tura de descoperire a traseelor :). Si la toate “indemnurile” de mai sus, adaugati un apus de soare, peste acest loc de poveste! Aceasta Delta a Argesului ne ofera cea mai frumoasa, salbatica si pitoreasca varianta de ture in caiace, depasind cu mult alte locatii “clasice” de langa Bucuresti (Neajlov, Snagov etc). Si cum va invitam intr-o Delta, nu poate sa lipseasca din program borsul de peste! In concluzie, la sfarsitul acestui program, gazdele noastre minunate din Delta Argesului o sa ne pregateasca un bors pescaresc autentic, gatit la foc de lemne chiar in fata noastra, cu mai multe sortimente de peste super proaspat, prins special din Delta Argesului, ca sa ne bucure noua simturile culinare. Noi am mancat deja acest bors si l-am declarant in unanimitate ca fiind un “delir culinar” :)!

>>>Despre ghizii Green Adventure: Suntem singura firma din Romania care are ghizii atesati de British Union Canoe - acest lucru ne ofera dreptul legal sa organizam programe ghidate de caiace pentru clienti! Fiecare ghid Green Adventure este instruit in afara tarii si are brevete internationale de genul International Rafting Federation si British Union Canoe. In concluzie, sunteti 100% in siguranta si foarte important, o sa vi se ofere si o adevarata distractie nautica :).

>>>Despre echipamentele folosite in acest program: -Folosim cele mai performante, stabile si comode caiace - marca Feel Free - Noua Zeelanda (http://feelfreekayak.eu/kayaks/recreational-kayak/feelfree-gemini-kayak-detail). Aceste caiace sunt special concepute pentru turele comerciale, oferind chiar si persoanelor fara experienta, o stabilitate si directie senzationala. Gama de caiace "sit on top" sunt mult mai potrivite pentru acest program, deoarece ofera un echilibru mult mai bun caiacistului, nu se umple cu apa in caz de rasturnare si ofera o platforma perfecta pentru sariturile in apa si sesiunile de inot din placere. Sunt perfecte pentru persoanele fara experienta sau familile cu copii! Avem caiace tip single (o persoana) si caiace duble (2 persoane + un loc special care acomodeaza un copil mic). Va rugam sa optati si pentru tipul de caiac dorit in aceasta tura.

La cerere, pentru persoanele experimentate in acest sport, oferim caiace de expeditie „sit in”, marca Prijon, model Kodiak (http://www.en.prijon.com/Kodiak-2.html), sau caiace de white water, marca Pyranha, model B-Two (http://www.pyranha.com/kayaks.php?kayak=B%3ATwo).

-Padelele folosite sunt din sfera profesionala. -Siguranta este data de vestele de salvare cu flotabilitate mare si design ergonomic (nu va jeneaza la vaslit).

===Oferta de pret=== Pretul pentru acest program este de 130 lei/persoana si include: -echipament complet de caiac (cele mai bune echipamente!). -ghizi cu brevetare British Union Canoe (suntem singura firma din Romania care are aceste brevetari) - acest lucru ne ofera dreptul legal sa organizam programe ghidate de caiace pentru clienti! -o masa sub forma unui bors pescaresc autentic, gatit la foc de lemne de catre gazdele noastre (pestele este proaspat, pescuit special pentru noi din Delta Argesului si borsul este pregatit din mai multe sortimente de peste). -transportul tur/retur cu masina noastra de la adresa propusa de intalnire (str. Anghel Alexandru, nr. 3, sector 5). -poze pe intreg traseul cu aparate waterproof.

>>>Locuri disponibile in acest program: Maxim 16 de persoane! Dorim sa va oferim o experienta unica si nu ne plac programele “aglomerate”. In plus, avem doar 16 locuri in Van-urile noastre :). Inscrierile in program se fac dupa regula “primul venit, primul servit” :).

>>>Cum ma inscriu: Este foarte simplu: contacteaza-ne pe email la adresa office@greenadventure.ro si o sa iti trimitem toate detaliile in scris. Daca vrei sa ne auzi vocea, ne poti apela la 0720.531.220 :).

VA ASTEPTAM CU DRAG!


Karte

Start/Ziel tauschen


Benutzer-Kommentare

Es gibt noch keine Benutzer-Kommentare.
Bitte registrieren Sie sich oder Sie sich ein, um einen Kommentar abzugeben.