Rasfatul de marti: tura caiace pe lacul Herastrau

Rasfatul de marti: tura caiace pe lacul Herastrau

132   0   2   0   0   0
Kommentare (0)
Veranstalter bewerten
Kalender
Rasfatul de marti: tura caiace pe lacul Herastrau

Unterkategorie - Rund um Sport

Details

Adresse
Herăstrău Park, Șoseaua Nordului, Bucharest, Romania

Datum

Datum
25 Juli, 2017
Start
19.00
Ende
22.00

Rasfatul de marti: tura caiace pe lacul Herastrau

Este marti si te gandesti cu groaza ca mai ai o gramada de zile pana la weekend :(. Visezi la acel weekend care o sa te duca la munte, mare, alaturi de prietenii tai minunati. “Tanjesti” din toata inima dupa liniste, natura, sport si de ce nu si putina aventura. Echipa Green, cunoscand foarte bine acest sentiment de “cursul saptamanii timpuriu” si nostalgia ta dupa weekend, iti propune ca in fiecare zi de marti sa iti oferi un preludiu la weekend-ul care o sa urmeze … dupa inca 3 zile :).

In concluzie, corporatisti din tot Bucurestiul, hai sa ne unim la o tura de caiace pe lacul Herastrau.

Planul de “bataie” este urmatorul: >>>Ora de intalnire: 19:00 - nu uita sa iti iei cu tine la munca ceva tinuta “lejera” de baie :).

>>>Locul de intalnire: lacul Herastrau (Parcul Herastrau), parcarea de langa restaurantul Ancora, conform punctului de pe harta digitala de mai jos: https://www.google.ro/maps/place/44%C2%B028'41.4%22N+26%C2%B004'48.1%22E/@44.4781639,26.0778391,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x0:0x0!8m2!3d44.4781639!4d26.0800278 Daca nu functioneaza link-ul de mai sus, va transmitem coordonatele GPS ale punctului de intalnire: 44°28'41.39"N 26° 4'48.10"E (puteti sa le copiati in aplicatia Google Map). Aici o sa lasati masinile personale si pe urma incepe distractia :)

>>>Ce facem aici: simplu, ne distram de minune si admiram apusul de soare din caiac.

Va invitam sa va initiati alaturi de profesionisti in tehnicile obscure ale caiacului :), sau pur si simplu, sa va relaxati facand miscare in aer liber, in oazele de verdeata, mai departe de betonul cenusiu si incins al Bucurestiului. In acest program, o sa avem 2 ghizi Green si avem posibilitatea sa impartim grupul in doua ateliere: cine vrea doar relaxare si plimbare, o sa plece alaturi de unul dintre ghizi iar cine vrea sa fie instruit in tehnicile de vaslit si salvare in caiac, o sa fie instruiti de cel de-al doilea “Magnific” Green.

>>>Despre ghizii Green Adventure: Suntem singura firma din Romania care are ghizii atesati de British Union Canoe - acest lucru ne ofera dreptul legal sa organizam programe ghidate de caiace pentru clienti! Fiecare ghid Green Adventure este instruit in afara tarii si are brevete internationale de genul International Rafting Federation si British Union Canoe. In concluzie, sunteti 100% in siguranta si foarte important, o sa vi se ofere si o adevarata distractie nautica :).

>>>Despre echipamentele folosite in acest program: -Folosim cele mai performante, stabile si comode caiace - marca Feel Free - Noua Zeelanda (http://feelfreekayak.eu/kayaks/recreational-kayak/feelfree-gemini-kayak-detail). Aceste caiace sunt special concepute pentru turele comerciale, oferind chiar si persoanelor fara experienta, o stabilitate si directie senzationala. Gama de caiace "sit on top" sunt mult mai potrivite pentru acest program, deoarece ofera un echilibru mult mai bun caiacistului, nu se umple cu apa in caz de rasturnare si ofera o platforma perfecta pentru sariturile in apa si sesiunile de inot din placere. Sunt perfecte pentru persoanele fara experienta sau familile cu copii! Avem caiace tip single (o persoana) si caiace duble (2 persoane + un loc special care acomodeaza un copil mic). Va rugam sa optati si pentru tipul de caiac dorit in aceasta tura.

La cerere, pentru persoanele experimentate in acest sport, oferim caiace de expeditie „sit in”, marca Prijon, model Kodiak (http://www.en.prijon.com/Kodiak-2.html), sau caiace de white water, marca Pyranha, model B-Two (http://www.pyranha.com/kayaks.php?kayak=B%3ATwo).

-Padelele folosite sunt din sfera profesionala. -Siguranta este data de vestele de salvare cu flotabilitate mare si design ergonomic (nu va jeneaza la vaslit).

===Oferta de pret=== Pretul pentru programul de relaxare in caiac este de 60 lei/persoana. Pretul pentru mini cursul de tehnici de vaslit, echilibru si salvare in caiac, costa 90 lei/persoana.

Ambele preturi includ: -echipament complet de caiac (cele mai bune echipamente!). -ghizi cu brevetare British Union Canoe (suntem singura firma din Romania care are aceste brevetari) - acest lucru ne ofera dreptul legal sa organizam programe ghidate de caiace pentru clienti! -poze pe intreg programul cu aparate waterproof. -la alegere - distractie si relaxare caiac, sau un mini curs tehnic despre tehnicile de vaslit, echilibru si salvare in caiac.

>>>Locuri disponibile in acest program: Maxim 20 de persoane! Dorim sa va oferim o experienta unica si nu ne plac programele “aglomerate”. Inscrierile in program se fac dupa regula “primul venit, primul servit” :).

>>>De ce aveti nevoie in acest program: -transportul personal - masina, metrou, tramvai, autobuz, bicicleta sau pur si simplu, o pereche comoda de incaltaminte :). -mici gustari energetice. -apa. -ceva haine de schimb - este foarte posibil sa va udati voit sau nevoit :).

>>>Cum ma inscriu: Este foarte simplu: contacteaza-ne pe email la adresa office@greenadventure.ro si o sa iti trimitem toate detaliile in scris. Daca vrei sa ne auzi vocea, ne poti apela la 0720.531.220 :).

VA ASTEPTAM CU DRAG :)


Karte

Start/Ziel tauschen


Benutzer-Kommentare

Es gibt noch keine Benutzer-Kommentare.
Bitte registrieren Sie sich oder Sie sich ein, um einen Kommentar abzugeben.