Sankalpa - Nytårs Yoga Event v. Stine Brink

Sankalpa - Nytårs Yoga Event v. Stine Brink

115   0   2   0   0   0
Kommentare (0)
Veranstalter bewerten
Kalender

Unterkategorie - Rund um Sport

Details

Adresse
Doyoga.dk Hot Yoga & Yoga Studio Vesterbrogade, Vesterbrogade 69, 1620, Copenhagen, Denmark

Datum

Datum
30 Dezember, 2017
Start
13.00
Ende
16.00

Sankalpa - Nytårs Yoga Event v. Stine Brink

Sankalpa – Nytårs event:

Kom og give slip på 2017, åben dit hjerte og sind for det nye i 2018, samt sæt en Sankalpa, intention for det nye år.

I først del af denne workshop, vil vi arbejde på at give slip for 2017, gennem en Hatha Flow Praksis, med fokus på, at sætte ild til din indre flamme og arbejde med hofterne. Efterfølgende, vil der være et lille oplæg omkring udtrykket Sankalpa. Dette ord og dens betydning skal nemlig hjælpe os med, at starte 2018 med nye og gode intention for os selv og andre.

Sankalpa er yogaens svar på nytårsforsæt. Men i stedet for, at sætte et traditionelt nytårsforsæt, er Sankalpa en dybfølt intention eller ønske der er opstået i dit hjerte.

Vi vil lave en yoga nidra, for at finde vores helt egne Sankalpas. Vi vil diskutere, hvordan vi kan bruge vores intentioner i vores hverdag, og hvordan vi kan bruge dem til, at udvikle os imod vores mål. Vi vil slutte eventet af, med en flow klasse, der vil have fokus på styrke samt smidiggøre ryggen, samt åbne hjerte hjertet, så vi er klar til, at tage imod det nye år.

Der vil være veganske snacks og tea undervejs. Medbring noget at skrive i og med.

Praktisk; Dato: 30. december 2017 Tid: 13.30-16.30 Pris: 300*/350kr. Venue: Doyoga.dk Vesterbrogade 69, 1620 København V * doyoga medlemmer.

Din underviser: Stine Brink opdagede yogaen i en alder af 14. Hun har sidenhen praktiseret med en masse forskellige undervisere både i indland og udland. Hun har oplevet og praktiseret forskellige yoga traditioner, og mærket yogaen effekt på både krop og sind. Stine har undervist i yoga siden 2011, og har 700timers certificeret uddannelse bag sig, samt mange tusind timers egen praksis, selvstudie, workshops og immersions bag sig. Hun kombinerer det traditionelle med det utraditionelle, det spirituelle med det anatomiske, og svedige flows med grin.


Karte

Start/Ziel tauschen


Benutzer-Kommentare

Es gibt noch keine Benutzer-Kommentare.
Bitte registrieren Sie sich oder Sie sich ein, um einen Kommentar abzugeben.