SUP Budapest: Dunabogdány - Római part SUP túra

SUP Budapest: Dunabogdány - Római part SUP túra

86   0   2   0   0   0
Kommentare (0)
Veranstalter bewerten
Kalender

Unterkategorie - Rund um Sport

Details

Adresse
SUP Budapest, Kossuth Lajos üdülőpart 32., 1039, Budapest, Hungary

Datum

Datum
26 August, 2017
Start
10.00
Ende
17.00

SUP Budapest: Dunabogdány - Római part SUP túra

Kihasználjuk az utolsó augusztusi napsugarakat és megrendezzük még néhány alkalommal Dunabogdány - Római-part SUP-túránkat! Egésznapos könnyed kikapcsolódás, jó társaság és a gyönyörű Duna vár ránk.

A program: 10:00 Találkozó a Római-parton (Aki nem autóval érkezik kérjük a jelentkezésnél előre jelezze. A SUP-ok szálltását vállaljuk, de az embereket közösen, az autóval érkezők segitségével juttatjuk el Dunabogdányba. Parkolni a Rómain az Őrtorony utcában érdemes.) 10-11:00 Vízreszállás Dunabogdányban, 13-14:00 Pihenő, evés-ivás Tahitótfalunál az Őrház Chill & BBQ-nál, ahol messzeföldön a legjobb a grill konyha. 17:30 Érkezés vissza a Római-partra, búcsúfröccs a Napbácsinál

Nyugodtan jöhet az is, aki most állna először SUP deszkán, minden alkalommal sikeresen teljesítik kezdők is a túrát. A túra elején rövid biztonsági és evezéstechnikai oktatást tartunk. Nem intenzív evezés, inkább a csorgás és a lazítás van a fókuszban.

Mit hozz? Innivalót, naptejet, esetleg némi gyümölcsöt, fürdőruhát, papucsot, jókedvet.

A túra ára: 9.900 Ft (deszkával, lapáttal, mentőmellénnyel együtt) Maximális létszám 16 fő. Jelentkezes: reservation@naturelle.hu vagy Facebook üzenetben! Telefon: +36307019318 (Király Dávid)


Karte

Start/Ziel tauschen


Benutzer-Kommentare

Es gibt noch keine Benutzer-Kommentare.
Bitte registrieren Sie sich oder Sie sich ein, um einen Kommentar abzugeben.