SUP Budapest: Éjszaka a városban

SUP Budapest: Éjszaka a városban

101   0   2   0   0   0
Kommentare (0)
Veranstalter bewerten
Kalender
SUP Budapest: Éjszaka a városban

Unterkategorie - Rund um Sport

Details

Adresse
SUP Budapest, Kossuth Lajos üdülőpart 32., 1039, Budapest, Hungary

Datum

Datum
24 August, 2017
Start
20.00
Ende
1.00
Datum
25 August, 2017
Start
20.00
Ende
20.00

SUP Budapest: Éjszaka a városban

Végre itt az alkalom, amire már annyi SUP-os gondolt, de még sosem sikerült megvalósítani. SUP-ozás éjszaka Budapest kivilágított belvárosán keresztül! A Római-partról végig a kivilágított Budapesten keresztül egészen a Kopaszi-gátig evezünk. Az eseményt profi fotósok örökítik meg, de természetesen ti is hozhattok kamerákat, hogy a vízről örökítsük meg a város legszebb pontjait és magunkat :)

A túra programja:

20:00: Találkozó a Római-parton, a Kossuth Lajos üdülőpart 33. szám alatt. Előkészületek, eligazítás felszerelések kiosztása.

21:00: Vízreszállás, csorgás, evezés. A túra hossza nagyjából 15 km, ami kényelmes tempóban körülbelül 3 órát vesz igénybe.

00:00-1:00 Érkezés a Kopaszi-gáthoz. Búcsúfotók.

A túra ára tőlünk bérelt felszereléssel: 16.990 Ft. Aki már volt velünk bármelyik SUP túránkon: 14.990 Ft. Saját felszereléssel érkezőknek: 9.900 Ft (Mentőmellényt is kötelező hozniuk, ennek hiányában a rendőrség nem engedélyezi a vízreszállást.) Az ár a túrán kívül tartalmaz egy kifejezetten erre az eseményre készített REEF pólót is. Maximális létszám: 40 fő A rendezvényen motorcsónakos biztosítás lesz.

Mit hozzatok: folyadékot, időjárástól függően neoprént/pulcsit és egy adag jókedvet.

Jelentkezés: reservation@naturelle.hu Király Dávid - +36307019318

Minden résztvevőnek kötelező mentőmellényt és karszalagot viselnie! A karszalagot a helyszínen adjuk át, amennyiben előre regisztráltál, és a nevezési díjat befizetted. Vízbe ugrálni és fürödni nem szabad. Éjszaka már egyébként sem lesz túl meleg. Aki véletlenül beleesik a vízbe, az próbáljon a lehető legrövidebb időn belül visszamászni. A rendezvényen mindenki saját felelősségére vehet részt, úszni tudás erősen ajánlott. Az álló és mozgó hajókat nagy ívben kell kerülni. Egy SUP-on egy személy tartózkodhat. A rendezvényt megelőzően és a rendezvény teljes ideje alatt tilos az alkoholfogyasztás és más tudatmódosító szerek használata!

Hamarosan találkozunk! :)


Karte

Start/Ziel tauschen


Benutzer-Kommentare

Es gibt noch keine Benutzer-Kommentare.
Bitte registrieren Sie sich oder Sie sich ein, um einen Kommentar abzugeben.