Super rafting pe Buzau

Super rafting pe Buzau

111   0   2   0   0   0
Kommentare (0)
Veranstalter bewerten
Kalender
Super rafting pe Buzau

Unterkategorie - Rund um Sport

Details

Adresse
Nehoiu, Buzău County, Romania, Nehoiu, Romania

Datum

Datum
29 Juli, 2017
Start
22.00
Ende
1.00
Datum
30 Juli, 2017
Start
22.00
Ende
1.00

Super rafting pe Buzau

La o distanta de doar 165 de km de Bucuresti, in zona orasului Nehoiu, raul Buzau ne ofera conditiile perfecte de rafting! Buzau este un rau de referinta pentru Green Adventure, aflandu-ne practic acolo aproape in fiecare weekend.

Si cum vara ne "razboim" cu starea de lesin si moleseala cauzata de canicula, ce poate sa fie mai racoros si revigorant decat o tura spectaculoasa de rafting?!? Deci te invitam la o tura spectaculoasa de rafting!

===Raftingul cu Green Adventure este 100% "kid friendly". Adu-ti copii la rafting si bucura-te de o zi in natura alaturi de familie!===

Mare atentie: raftingul cu Green Adventure ofere super distractie si aventura, elibereaza hormonii fericirii si instaleaza dependenta :). In aceste poze gasiti dovada: https://web.facebook.com/pg/www.greenadventure.ro/photos/?tab=album&album_id=1328057043947587

Daca pana acum nu ai mai fost la rafting (mare pacat!), in aceste prezentari gasesti informatii complete despre Raftingul Green Adventure: -Prezentare in limba romana: https://issuu.com/greenadventure/docs/prezentare_rafting_buzau_green_adve -Presentation in english: https://issuu.com/greenadventure/docs/presentation__rafting_buzau_river_g Aici aveti un film cu raftingul pe Buzau: https://www.youtube.com/watch?v=aT1CrYvYBFs&t=82s

>>>Restul de detalii le gasiti mai jos: -Clasificare rau: clasa de la 2 la 3+. -Lungime traseu: 10 km. -Durata tura: 2-3 ore, in functie de debit.

>>>Data program: -sambata 15 iulie. -duminica: 16 iulie.

>>>Pret: 200 Ron/persoana adulta* / 170 copil (varsta maxima 14 ani). *Pentru grupuri de peste 20 persoane se ofera reduceri. Va rugam sa ne contactati. Vrei 2 ture de rafting in acest weekend (sambata si duminica)? Atunci platesti doar 300 lei/persoana si ai parte de Aventura la puterea doi :)

>>>Cine poate participa? La turele de rafting pe Buzau organizate de Green Adventure pot participa persoane cu varsta minima de 7 ani. Nu sunt necesare cunostinte anterioare privind acest sport de aventura. Gradul de dificultate al turei de rafting este de nivel mediu, iar totul se desfasoara in deplina siguranta datorita ghizilor brevetati IRF (International Rafting Federation).

>>>Servicii incluse in pret: -instructaj. -ghizi brevetati IRF cu o mare experienta. -echipament complet de ultima generatie (barci speciale de rafting, costum de neopren, -incaltaminte de neopren, veste de salvare si casti). -transfer auto pe perioada programului de rafting. -poze profesionale facute de pe mal de-a lungul traseului de rafting. Servicii extra: filmari in fiecare barca cu camere fullHD marca Go Pro. Pretul pentru acest serviciu este de 100 lei/barca.

>>Cum particip? Ne contactati prin email sau telefon si va oferim toate detaliile. Email: office@greenadventure.ro Telefon: 0720.531.220, 0799.990.111 Avem posibilitatea de a suplimenta numarul de barci si ghizi, pentru a putea organiza ture de rafting pentru grupuri mari.


Karte

Start/Ziel tauschen


Benutzer-Kommentare

Es gibt noch keine Benutzer-Kommentare.
Bitte registrieren Sie sich oder Sie sich ein, um einen Kommentar abzugeben.