Total Exercise goes Mud Masters Scheveningen

Total Exercise goes Mud Masters Scheveningen

134   0   2   0   0   0
Kommentare (0)
Veranstalter bewerten
Kalender

Unterkategorie - Rund um Sport

Sportart

Details

Adresse
Total Exercise, Buytenparklaan 14, 2717 AX, Zoetermeer, Netherlands

Datum

Datum
10 Juni, 2017
Start
9.00
Ende
18.00

Total Exercise goes Mud Masters Scheveningen

Obstakel VRETERS!!

Van de zomer is het weer zo ver, dan is er een OCR (Obstacle Course Racing) event in onze achtertuin. Mud Masters organiseert nu voor de 2e keer een event op het strand van Scheveningen!

Het lijkt ons super tof om met z’n allen aan dit event deel te nemen. En met z’n allen bedoel ik zoveel mogelijk leden van Total Exercise. De doelstelling is om met zo’n groot mogelijke (rode) groep over het strand van Scheveningen te stuiteren en de 10 km run te lopen. Het doel is ook om juist de “twijfelaars”, diegene die voor het eerst aan zo’n soort event deelnemen, te helpen. Met name om “over de eerste drempel” te komen, “de duw in de rug” en diegenen die het nodig hebben “op sleeptouw te nemen” want zoals bij alles geldt hier ook:

"JE BENT NET ZO STERK ALS DIEGENE NAAST"

Hiermee laten we zien dat dit juist voor iedereen toegankelijk is en dat wij elkaar helpen van het begin tot het eind. Wij zien het dus ook niet als een wedstrijd, we gaan niet lopen op tijd, maar eerder als een teambuilding event waaraan we met elkaar als TX-groep meedoen. Want met elkaar gaan we dit zeker waarmaken.

Wij zien het voor ons dat wij na afloop met z’n allen onder het genot van een drankje onze verhalen en ervaringen delen van het event, bij een de strandtenten.

Omdat het nagenoeg in onze achtertuin is, is het dus ook mogelijk om evt. met het openbaar vervoer te gaan. Zodat je vrijer bent in de “nabespreking”.

Lijkt het je wat, heb je interesse en/of heb je meer informatie nodig neem dan gerust contact met ons op. Dit doe je door ons een mailtje te sturen naar: danielle@totalexercise.nl

"Beat Your Excuse"


Karte

Start/Ziel tauschen


Benutzer-Kommentare

Es gibt noch keine Benutzer-Kommentare.
Bitte registrieren Sie sich oder Sie sich ein, um einen Kommentar abzugeben.