Waarom een hond een kind kan bijten (door Cindy van Dorst)

Waarom een hond een kind kan bijten (door Cindy van Dorst)

59   0   2   0   0   0
Kommentare (0)
Veranstalter bewerten
Kalender
Waarom een hond een kind kan bijten (door Cindy van Dorst)

Unterkategorie - Rund um Dein Tier

Tierart

Details

Adresse
Hondenschool Kunos, Bist 28b, 2180, Ekeren, Belgium

Datum

Datum
02 November, 2017
Start
20.00
Ende
22.00

Waarom een hond een kind kan bijten (door Cindy van Dorst)

Wist je dat er per jaar 75.000 kinderen gebeten worden? Heel vaak gaat het om de eigen gezinshond of door een hond in de familie- of vriendenkring.

- Kijk je wel eens met ingehouden adem toe hoe jouw hond en kind samen spelen? - Heb je een hond die druk of fel reageert op andere kinderen, zodat het moeilijk is om controle te hebben? - Weet je niet hoe je het beste een kind kan vertellen hoe hij/zij met je hond om moet gaan? Herken je iets? Dan is deze lezing iets voor jou.

Na deze lezing: > weet je wat de 5 redenen zijn waarom een hond een kind zal bijten én ontdek je hoe je dit toe kunt passen op je eigen hond. > ontdek je waarom het zo moeilijk is om met name kinderen van andere ouders aan te sturen in het contact met je hond en wat daarvoor de oplossing is. > heb je 2 manieren om kinderen snel, leuk en veilig aan te sturen in het contact met je hond, zodat zij met je samenwerken.

Spreekster Cindy van Dorst, gedragstherapeut voor honden, is gespecialiseerd in het voorkomen en behandelen van bijtincidenten naar kinderen. Zij leert al jarenlang haar klanten om risicosituaties tussen honden en kinderen in te schatten en goed en snel te reageren wanneer er dreigt iets te gebeuren. Haar missie is alle bijtincidenten tussen honden en kinderen de wereld uit te helpen!

2 getuigenissen: “ Ik ben naar de lezing ‘5 redenen waarom een hond een kind kan bijten’, geweest. Ik vond het confronterend en heel interessant. Erg veel opgestoken en de 2 uur vloog voorbij.” -Daisy Broeke “ Na de lezing weet ik zoveel meer over de communicatie tussen hond en kind én lukt het me om situaties te herkennen waarbij ik eerder in moet grijpen.” - Anja Baker

De kosten bedragen 20 euro/persoon incl. btw en koffie & thee. Andere dranken verkrijgbaar aan de toog.

Inschrijven kynologischcollectief@gmail.com


Karte

Start/Ziel tauschen


Benutzer-Kommentare

Es gibt noch keine Benutzer-Kommentare.
Bitte registrieren Sie sich oder Sie sich ein, um einen Kommentar abzugeben.