Wintertijd Challenge, Total Exercise Military Outdoor Fitness

Wintertijd Challenge, Total Exercise Military Outdoor Fitness

82   0   2   0   0   0
Kommentare (0)
Veranstalter bewerten
Kalender
Wintertijd Challenge, Total Exercise Military Outdoor Fitness

Unterkategorie - Rund um Sport

Sportart

Details

Adresse
Total Exercise, Buytenparklaan 14, 2717 AX, Zoetermeer, Netherlands

Datum

Datum
29 Oktober, 2017
Start
0.00
Ende
3.00

Wintertijd Challenge, Total Exercise Military Outdoor Fitness

WINTERTIJD CHALLENGE 2017 In 2016 hebben wij de Total Exercise Military Outdoor Fitness georganiseerd voor Spieren voor Spieren en met elkaar hebben we ruim € 11.500,- opgehaald. Gedreven door de enthousiaste reacties bij deelnemers, sponsoren, instructeurs en mede-organisatoren kunnen wij op de laatste avond van de Wintertijd laten weten dat wij ook in 2017 mee gaan doen aan de Wintertijd Challenge, ook dit jaar op het terrein van SnowWorld Zoetermeer.

De Wintertijd Challenge is een jaarlijks fondsenwervend sportevenement van Stichting Spieren voor Spieren. In de nacht dat de wintertijd ingaat wordt er op zoveel mogelijk plaatsen in Nederland 1 uur en 1 seconde gesport om geld in te zamelen voor kinderen met een spierziekte.

In 2017 vindt de Wintertijd Challenge plaats in de nacht van 28 op 29 oktober, wederom op het terrein van SnowWorld.

TOTAL EXERCISE MILITARY OUTDOOR FITNESS Voor ons en jullie is het (misschien) vanzelfsprekend om een lesje te volgen bij 1 van onze programma's. Maar dat geldt helaas niet voor iedereen. Sterker nog, niet voor kinderen met een spierziekte. Total Exercise zet zich dan ook voor deze kinderen in, door onder andere mee te doen aan de "Wintertijd Challenge". Uiteraard met een Total Exercise tintje door een militair sausje over de workout te gooien. Het motto luidt ook dit jaar: "Bikkelen in de nacht voor de kids".

Wil jij je ook inzetten voor deze kids, wil jij een donatie doen en/of weet jij iemand die aan deze "Wintertijd Challenge" wil deelnemen of zou willen sponsoren/doneren? Op https://www.wintertijdchallenge.nl/challenge/total-exercise-military-outdoor-fitness kun je je aanmelden voor de workout waarbij je je eigen sponsorpagina maakt en kan doneren of je laten sponsoren.

Voor sponsoring van de challenge zelf of jouw inzet als instructeur kun je een pb sturen naar Total Exercise en wij nemen contact met je op.

Hou ons hier en op de Total Exercise Facebook-pagina in de gaten om ook deze nacht tot een nacht te maken waar we allemaal nog lang over na praten!

#BeatYourExcuse en doe mee!


Karte

Start/Ziel tauschen


Benutzer-Kommentare

Es gibt noch keine Benutzer-Kommentare.
Bitte registrieren Sie sich oder Sie sich ein, um einen Kommentar abzugeben.