Workshop Duo/Acro Yoga

Workshop Duo/Acro Yoga

100   0   2   0   0   0
Kommentare (0)
Veranstalter bewerten
Kalender

Unterkategorie - Rund um Sport

Details

Adresse
Yogastudio Yoga Gives More, Sportlaan 2,, 9203 NW, Drachten, Netherlands

Datum

Datum
09 Dezember, 2017
Start
10.00
Ende
12.00

Workshop Duo/Acro Yoga

Workshop :Acro yoga

Spelen met je lichaam, dat is Acro Yoga. Plezier hebben staat centraal. Niet in je eentje maar met elkaar, in tegenstelling tot reguliere yoga wat alleen op jezelf gericht. Toen we kind waren, vonden wij dat ontzettend leuk, maar ook voor volwassenen is spelen nog steeds prachtig. Alleen zijn we dat soms een beetje verleerd om gewoon speels plezier te hebben. Want hoe vaak ben jij nog werkelijk aan het spelen zoals je vroeger op het schoolplein wel deed, slingerend aan een klimrek zonder dat je daarbij echt een doel voor ogen hebt?

Wat je dan vooral in acro yoga oefeningen zult merken, is dat vertrouwen een grote rol speelt. Vertrouwen in jezelf; durf ik dit wel? Maar ook vertrouwen in een ander; laat diegene mij niet vallen? Op de kop staan in je eentje kan al eng zijn, maar al helemaal als een ander jou op de kop houdt.

Gelukkig zal je snel ervaren dat je jezelf en een ander meer kunt vertrouwen dan je waarschijnlijk verwacht en dat geeft een erg goed gevoel. Trots, vertrouwen, plezier zijn de woorden die veel mensen gebruiken om hun ervaring met Acro yoga te beschrijven.

De workshop is voor beginnersniveau. Een basisconditie is en de intentie om plezier te hebben is voldoende. Je hebt geen eigen oefenpartner nodig, maar als je wel samen met iemand kunt komen, is dat natuurlijk dubbel zo leuk!

Wanneer: 9 december

Waar: Sportlaan 2, Drachten

Tijd: 10.00-12.00

Kosten: €15,00 p.p

Opgave via info@yogagivesmore.nl


Karte

Start/Ziel tauschen


Benutzer-Kommentare

Es gibt noch keine Benutzer-Kommentare.
Bitte registrieren Sie sich oder Sie sich ein, um einen Kommentar abzugeben.