Workshop een bruikbare rondreis door de chakra's

Workshop een bruikbare rondreis door de chakra's

98   0   2   0   0   0
Kommentare (0)
Veranstalter bewerten
Kalender
Workshop een bruikbare rondreis door de chakra's

Unterkategorie - Rund um Sport

Details

Adresse
Yogastudio Yoga Gives More, Sportlaan 2,, 9203 NW, Drachten, Netherlands

Datum

Datum
12 November, 2017
Start
17.00
Ende
19.00

Workshop een bruikbare rondreis door de chakra's

Workshop een bruikbare rondleiding door de chakra's.

Binnen de yoga, en met name de Hatha yoga, spelen de chakra's een prominente rol in de gedachte achter een yogales. Iedere houding heeft effect op minstens één chakra. De chakra's hebben vervolgens weer een verband met o.a. je leeftijd, je hormoonbalans, de staat van je geest, bepaalde fysieke en mentale klachten, etc.

Deze workshop wordt een combinatie van oefeningen met uitleg over de bijbehorende theorie. We gaan daarbij een aantal dingen doen:

- van alle chakra's worden er van 8 chakra's in begrijpelijke Nederlandse verwoording uitgelegd. Je krijgt algemene uitleg over chakra is en welk verband deze heeft met zaken zoals de mentale en fysieke gesteldheid,

- we gaan voor ieder persoonlijk een globaal beeld invullen hoe de staat van jouw chakra's is. Dit geeft onder andere inzicht in hoe jij als persoon in de wereld staat en daarin handelt, waar je uitdagingen liggen en welke risico's mogelijk op de loer liggen.

- per chakra gaan we bijbehorende oefeningen doen. Soms zijn de verschillen heel subtiel wanneer een oefening het ene of het andere chakra's beïnvloed.

Binnen een reguliere yogales krijgt doorgaans iedere leerling in de les dezelfde oefeningen de toen. Met het oog op de chakra's is dit echter wat vreemd. Bij iedereen staan de chakra's er namelijk anders voor, dus zou eigenlijk iedere leerling andere oefeningen moeten doen. Maar dat is in een reguliere yogales natuurlijk lastig om te doen.

Na afloop van de workshop heb je daarom dan niet alleen een beeld over wat de chakra's zijn en wat ze doen, je hebt met name een beeld welke oefeningen voor jou persoonlijk bepaalde baten zullen opleveren.

Voor wie? iedereen die meer wil weten, met of zonder ervaring

Wanneer: 12 november

Waar: Sportlaan 2, Drachten

Tijd: 17.00-19.00

Kosten: €15,-

Opgave via info@yogagivesmore.nl


Karte

Start/Ziel tauschen


Benutzer-Kommentare

Es gibt noch keine Benutzer-Kommentare.
Bitte registrieren Sie sich oder Sie sich ein, um einen Kommentar abzugeben.