Workshop Positief Pakwerk (met de clicker)

Workshop Positief Pakwerk (met de clicker)

99   0   2   0   0   0
Kommentare (0)
Veranstalter bewerten
Kalender
Workshop Positief Pakwerk (met de clicker)

Unterkategorie - Rund um Dein Tier

Tierart
Event Details

Details

Adresse
Hondenschool Kunos, Bist 28b, 2180, Ekeren, Belgium

Datum

Datum
23 September, 2017
Start
9.00
Ende
16.00

Workshop Positief Pakwerk (met de clicker)

Pakwerk, ringwerk, bijtwerk, ... maar dan met de clicker?? Het lijkt een samenkomen van 2 werelden. En dat is het ook: stoer en met respect voor de hond.

Voor deze workshop is geen bijtervaring nodig. Spelen jullie graag samen? Je hond is 'happig' op een trekspelletje? Dat is reeds voldoende om deel te nemen. Geleiders en honden zijn wel vertrouwd met de werking van de clicker.

We krijgen een demo, basistheorie en alle honden komen 2 keer individueel aan bod. We werken volgens het niveau van de hond. Dus ook honden met ervaring worden uitgedaagd. Tussendoor verblijven de honden in de auto of in hun eigen bench. (Indien dit een probleem is, overleg je vóór inschrijving even met ons.)

Over de trainer en de pakwerker: Trainer Guy Penning heeft reeds 35 jaar ervaring als trainer en pakwerker in zowel het IPO, Mondioring als Belgische ring. Hij maakte de entrée van de clicker in de hondensport van dichtbij mee en is sindsdien ‘gebeten’ door de zoektocht naar een duidelijke communicatie tussen hond en baasje. Axel Vdb is gecertificeerd pakwerker Belgische ring (Sint-Hubertus). In hem vond Guy Penning de trainingspartner in het beloningsgerichte en positieve trainen. Volledig afgestemd op elkaar. Samen reizen zij tot in USA, Denemarken en Engeland om workshops en seminars te verzorgen over positief honden trainen.

Deelname met hond: 80 euro Deelname als observator: 50 euro Broodjeslunch (optioneel): 10 euro koffie en thee vrij verkrijgbaar

Inschrijven via kynologischcollectief@gmail.com


Karte

Start/Ziel tauschen


Benutzer-Kommentare

Es gibt noch keine Benutzer-Kommentare.
Bitte registrieren Sie sich oder Sie sich ein, um einen Kommentar abzugeben.