Workshop SUP & Yoga

Workshop SUP & Yoga

65   0   2   0   0   0
Kommentare (0)
Veranstalter bewerten
Kalender

Unterkategorie - Rund um Sport

Details

Adresse
WeerribbenSup - Stand Up Paddle, Horstweg 2a, 8378 JE, Paasloo, Netherlands

Datum

Datum
30 August, 2017
Start
9.00
Ende
12.00

Workshop SUP & Yoga

Workshop Sup & Yoga

Een leuke samenwerking is geboren, Arjan Berger van WeerribbenSUP en Manon Lemkes van Yin Yoga Sound hebben voor jullie een leuke workshop gedacht. Sup & Yoga. Deze workshop zal zijn op woensdag 30 augustus van 10:00-12:30.

Suppen, Stand Up Paddling, Paddleboarding, Paddlesurfing, hoe je het ook noemt, het is hip, sportief en snel te leren.

Suppen Bij suppen sta je op een groot board en verplaats je je met behulp van een peddel. Suppen kan je doen op vlak water zoals meren, kanalen, vaarten en rivieren. Ook wordt het gedaan op de golven op zee en ook op wild water, je kunt het dus op veel verschillende plaatsen doen. Het leuke is dat het voor iedereen geschikt is. Het suppen wordt begeleid door Arjan Berger

Yoga De yoga zal gegeven worden door Manon. Er zal een mix van yin & Yang yoga worden gegeven. Yin Yoga is een stille en meditatieve vorm van yoga waarbij je 2-5 minuten in een houding blijft. Je ontspant je spieren, waardoor je dieper zakt naar het bindweefsel. In het bindweefsel liggen vaak de klachten. Daarom is het geschikt voor iedereen. De yang yoga is voor de versterking van de spieren en worden minder lang aangehouden. Vaak in de vorm van een zachte flow.

Sup & Yoga Natuurlijk gaan we deze 2 combineren: Yoga op een SUP-board! Dat is gewoon hartstikke leuk. We zullen een aantal yoga houdingen gaan uitproberen op het SUP-board. Suppen en Yoga is een perfecte combinatie. Bij zowel suppen als yoga staan balans en evenwicht centraal. Yoga op een SUP-board zal een extra uitdaging zijn, waarbij nog meer van je balans en concentratie wordt gevraagd. SUP-Yoga is een leuke ervaring, uitdagend en ook erg ontspannend.

Programma: 09:45: Verzamelen bij een nog te bepalen parkeer plek in De Weerribben 10:00-11:00: Yin & Yang Yoga op het grasveld ( Manon) 11:00-11:15: Uitleg suppen (Arjan) 11:15-11:45: SUP-route door De Weerribben heen 11:45- 12:15: SUP-Yoga 12:30: Einde workshop

Kosten: 30 euro graag Contant meenemen Aanmelden: Info@yinyogasound.nl of info@weerribbensup.nl


Karte

Start/Ziel tauschen


Benutzer-Kommentare

Es gibt noch keine Benutzer-Kommentare.
Bitte registrieren Sie sich oder Sie sich ein, um einen Kommentar abzugeben.