Workshop TTouch

Workshop TTouch

82   0   2   0   0   0
Kommentare (0)
Veranstalter bewerten
Kalender

Details

Adresse
Beerse, Flemish Region, Belgien, Beerse, Belgium

Datum

Datum
25 November, 2017
Start
10.00
Ende
17.00

Workshop TTouch

NOG MAAR 3 PLAATSEN MET HOND BESCHIKBAAR!

Ken jij TTouch al? Een soortgelijke workshop werd eerder dit jaar reeds gegeven, maar nu breiden we het aanbod uit. De Tellington Touch Methode is niet alleen een trainingsmethode, maar tevens een middel om een hechtere band te vormen met het dier. Deze methode heeft respect voor lichaam en ziel van zowel dier als mens. De aanrakingen en het grondwerk die uitgevoerd worden in de Tellington Touch Methode staan het leren toe in een stressvrije en pijnvrije staat.

Tijdens deze nieuwe workshop, gegeven door Corinne Campagna van Angel's Touch, wordt er een focus gelegd op grondwerk, bandages en nieuwe TTouches. Heb je dus het eerste deel gevolgd, dan heb je een stapje voor. Was je toen niet aanwezig? Ook niet erg! Tijdens deze workshop leer je heel wat nieuwe dingen aan en heb je geen voorkennis nodig.

Er is een mogelijkheid om enkel een halve dag de workshop mee te volgen. Tijdens deze voormiddag wordt er vooral een focus gelegd op het grondwerk. In de namiddag wordt er dan gekeken naar de bandages en worden er nieuwe TTouches aangeleerd.

Wil je inschrijven? Stuur dan een bericht naar info@therapy4dogs.be . Vergeet hier niet bij te vermelden: - met hoeveel personen je komt - of je hond iets medisch aan de hand heeft, angstig is of agressief naar andere honden is - of je een hele dag komt of een halve (indien een halve, graag duidelijk bij zetten welke helft) - of je een factuur wenst

In de groep kunnen maximum 7 honden zitten. Inschrijven zonder hond is ook mogelijk.

Prijs: - Een halve dag met hond: €50 - Een halve dag zonder hond: €30 - Een hele dag met hond: €100 (eten, koffie, thee en water inbegrepen) - Een hele dag zonder hond: €60

Gelieve vooraf te betalen om je plaats te bevestigen op rekeningnummer: BE46 7333 1421 2736 (op naam van Arets Tine). Enkel betalingen tellen als reservering, dus doe dit snel om er zeker van te zijn dat je een plaatsje hebt.


Karte

Start/Ziel tauschen


Benutzer-Kommentare

Es gibt noch keine Benutzer-Kommentare.
Bitte registrieren Sie sich oder Sie sich ein, um einen Kommentar abzugeben.