Yoga i møte med angst og depresjon

Yoga i møte med angst og depresjon

76   0   2   0   0   0
Kommentare (0)
Veranstalter bewerten
Kalender

Unterkategorie - Rund um Sport

Details

Adresse
Oslo Yoga, Kristiansandsgate 2, Sagene samfunnshus, 0463, Oslo, Norway

Datum

Datum
18 November, 2017
Start
11.00
Ende
14.00
Datum
19 November, 2017
Start
11.00
Ende
14.00

Yoga i møte med angst og depresjon

Velkommen på workshop lørdag og søndag 18.-19. november med Jonathan Weber og Maja Thune - hvor du kan lære om hvordan mestre angst, uro og depressive symptomer ved hjelp av yogaens og mindfulnessens kraftfulle verktøy.

Lørdag kl 11-14 Søndag kl 11-14 Pris: 850,-

Påmelding: http://www.osloyoga.no/workshops/

Lær om hvordan du mestrer angst, uro og depressive symptomer ved hjelp av yogaens og mindfulnessens kraftfulle verktøy. Kr. 500 for en dag, kr. 850 for to dager. Lørdagen introduserer vi ulike yoga og mindfulnessøvelser som gir deg gode redskaper i møte med angst, stress og uro, søndagen har vi depresjon som hovedtema og lærer bort yogaøvelser og mindfulnessteknikker som kan lette depressive symptomer.

Når vi opplever angst og kjenner oss redde gjør kroppen seg klar til å forsvare seg eller flykte. Denne forsvarsmekanismen resulterer i anspendte muskler, overfladisk pust, hjertebank og andre symptomer som oppleves som ubehagelige. Ved hjelp av oppmerksomt nærvær og terapeutisk yoga gir vi deg verktøy som gjør at du kan trene på å møte angsten framfor å flykte fra den. Vi vil også lære deg pusteøvelser som roer ned nervesystemet når du er redd, og som vil bidra til at du føler deg tryggere i kroppen din.

Når du opplever tristhet eller kjenner deg nedtrykt blir kroppen tung og kraftløs. Sinnet blir fylt med vanskelige tanker om hva du kanskje skulle gjort annerledes, og tanker rundt framtiden kan oppleves som overveldende. Gjennom mindfulness oppnår du økt tilstedeværelse her og nå, og ved å trene på de ulike yogaøvelsene vi introduserer kan du oppleve økt energi, styrke og selvtillit. Vi ønsker for deg at ditt sinn i løpet av helgen stimulerers til en tilstand av våken oppmerksomhet og åpenhet som kan gi deg håp og mening.

Maja Thune er en anerkjent forfatter, psykoterapeut og yogalærer. Hun har arbeidet i en årekke for å fremme alternative behandlingsmetoder som yoga og mindfulness inn i helsevesenet. Maja har sin egen utdanning i yogaterapi for helsepersonell, og er initiativtaker til de kjente forestillingene " Kjærlighet som medisin" som er forestillinger for å skape en mere human psykiatri.

Jonathan Weber er en sertifisert lærer av Mindful Therapeutic yoga og MBSR (Mindfulness-Based Stress Reduction), med 30 års erfaring i yoga og meditasjon. Han er også utdannet i Yin og Vinyasa stil yoga. Han har lært oppmerksomhet og medfølelse siden 2006, og er for tiden medlærer i Maja Thune's terapeutisk yoga lærerutdanning i Oslo.

Varmt velkommen!


Karte

Start/Ziel tauschen


Benutzer-Kommentare

Es gibt noch keine Benutzer-Kommentare.
Bitte registrieren Sie sich oder Sie sich ein, um einen Kommentar abzugeben.