Yogakonsert med Jennifer og Johanna Kestis

Yogakonsert med Jennifer og Johanna Kestis

83   0   2   0   0   0
Kommentare (0)
Veranstalter bewerten
Kalender

Unterkategorie - Rund um Sport

Details

Adresse
Oslo Yoga, Kristiansandsgate 2, Sagene samfunnshus, 0463, Oslo, Norway

Datum

Datum
24 November, 2017
Start
20.00
Ende
21.00

Yogakonsert med Jennifer og Johanna Kestis

Velkommen til Yogakonsert med Jennifer og Johanna Kestis!

Vi inviterer til en helt spesiell yogakonsert for deg som vil lene deg tilbake og lytte til musikk med toner og lyder som når inn til hjerte og sjel. Jennifer er en svært begavet sangerinne som denne kvelden gjester Oslo Yoga med sin datter Johanna Kestis.

Pris: kr 150,- Påmelding: www.osloyoga.no/workshops

***

Jennifer Kestis Ferguson:

En av Sør-Afrikas fremste artister/låtskrivere. Jennifer var politisk aktivist på 80- og 90-tallet under Sør-Afrikas frihetskamp og fordi hun opptrådte på protest-scener, ble mange av sangene hennes forbudt. Etter frigjøringen satt Jennifer i tre år som medlem i Sør-Afrikas parlament, under president Nelson Mandela. På en representasjonsreise i Sverige traff hun den svenske korlederen og komponisten Anders Nyberg. De giftet seg i Cape Town i 1996, og startet samtidig et mangeårig kreativt samarbeid. De grunnla «Peace of Music», en non-profit-organisasjon for kulturtilbud for barna i slummen på østkanten i Johannesburg. Mange av prosjektene deres har involvert dynamiske kulturelle møter mellom Sverige og Sør-Afrika.

Johanna Kestis:

Johanna Kestis har blitt velsignet med et ekstra kromosom. Vi velger å kalle det «OppSyndrom» eller «Dance-Sing-Drone» sier Jennifer; Johannas mor. Johanna kunne synge før hun snakket, og danse før hun gikk. Hun ble født i Dala-Floda og vokste opp i Johannesburg i Sør Afrika. Hun har vært solist og hjulpet til med å lede workshops. I oktober 2016 sang hun og hennes mor Jennifer sangen «Seeds of peace» foran 100 000 mennesker i en «Sammen for Håp» konsert for paven.


Karte

Start/Ziel tauschen


Benutzer-Kommentare

Es gibt noch keine Benutzer-Kommentare.
Bitte registrieren Sie sich oder Sie sich ein, um einen Kommentar abzugeben.